بیرجندرسا- انتخابات 92 برگ زريني بر رسوايي مدعيان تقلب و عدم سلامت انتخابات در جمهوري اسلامي بود و هيچ فرصتی را براي کوبيدن بر طبل شبههافکني بيگانگان و ضدانقلاب و فتنه گران باقي نگذاشت.
درست در اولين روز فروردين 1392 بود که با نام نهادن سال جديد به سال "حماسه سياسي و اقتصادي" توسط رهبر معظم انقلاب اسلامي، معلوم شد که انتخابات رياست جمهوري يازدهم و شوراهاي چهارم از اهميت ويژهاي براي نظام اسلامي برخوردار است. معظم له بر برگزاري انتخاباتي که "مايه آبروي کشور" است تاکيد داشته و از همه مردم و مسئولين و احزاب و گروههاي سياسي خواستند که براي تحقق انتخاباتي مطلوب و در طراز انقلاب اسلامي تلاش نمايند.
انتخابات شايسته و مايه آبروي نظام اسلامي داراي مولفهها و شاخصههايي است که درکلام حکيم فرزانه انقلاب اسلامي در طول سالهاي متمادي معرفي شده است. توجه به اين شاخصهها ميتوانست معياري براي تحقق حماسه سياسي باشد و به واقع همه تلاشها و برنامهها بايد در جهت تحقق چنين انتخاباتي صورت ميگرفت. مهمترين اين شاخصهها بدين شرحند:
1- انتخاباتي با مشارکت حداکثري،2- انتخاباتي با امنيت و ثبات و آرامش، 3- انتخاباتي سالم و قانوني، 4- انتخاباتي رقابتي، 5- انتخاباتي فراگير، 6- انتخاباتي اخلاقي، 7- انتخاباتي شايستهسالار و مبتني بر اصلح گزيني
انتخابات 24 خرداد را ميتوان حماسه بزرگ سياسي خواند که تحقق آن دور از انتظارات دشمنان انقلاب اسلامي بود. مشارکت بيش از 72 درصدي واجدين شرايط در حالي محقق گرديد که دشمنان انقلاب در اين ايام به شدت از سردي فضاي انتخابات و عدم مشارکت گسترده ايرانيان سخن ميگفتند. اما حضور بيش از 37 ميليون راي دهنده در پاي صندوقهاي راي همه خبرنگاران رسانههاي خارجي را بهت زده کرده و صفوف به هم پيچيده شرکت کنندگان فراتر از تصور آنان بود.
شاخص ديگر انتخابات مطلوب نظام اسلامي که در 24 خردادماه محقق گرديد، حفظ امنيت و ثبات و آرامش انتخابات بود. خاطرات تلخ انتخابات سال 88 نشان داد که اين شاخص از چه اهميتي برخوردار است. بنا به گزارشها و اظهارنظر مسئولين تامين امنيت انتخابات، اين دوره از انتخابات را ميتوان يکي از ممتازترين انتخابات برگزار شده در طول اين سالها دانست که در کمال آرامش و امنيت برگزار گرديد. جالب آنکه برگزاري اولين بار تجميعي دو انتخابات يکي در سطح ملي و ديگري با ويژگيهاي محلي، دشواريهايي را ايجاد ميکرد که بحمدالله به بهترين نحو و در کمال آرامش و ثبات برگزار گرديد.
سلامت انتخابات و صيانت و حفاظت از راي ملت، عنصر کليدي ديگري است که وجود آن را ميتوان شرط اساسي برگزاري انتخابات مطلوب نظام اسلامي دانست که وظيفه اصلي آن بر عهده دستگاه اجرايي و نظارتي است. اين انتخابات از اين لحاظ نيز در عالي ترين سطح برگزار گرديد، و جالب آن است که نامزد منتخب تنها با حدود هفت دهم درصد راي از حدنصاب موفقيت در انتخابات مرحله اول توانست پيروز صحنه رقابت انتخاباتي گردد! و اين در حالي بود که فتنهگران سال 88 مدعي تقلب قريب به 10 ميليوني در انتخابات بودند! انتخابات 92 برگ زريني بر رسوايي مدعيان عدم سلامت انتخابات در جمهوري اسلامي بود و هيچ فضايي را براي کوبيدن بر طبل شبههافکني ضدانقلاب و بيگانگان باقي نگذاشت.
مولفه ديگر انتخابات مطلوب رقابتي بودن آن است که حضور هشت نامزد در رقابت هاي انتخاباتي که شش تن از ايشان تا روز راي گيري در صحنه رقابت ماندند نشانه تامين اين مولفه در انتخابات 92 بود. همچنين اين نامزدها از گرايشها و طيف بندي هاي مختلف سياسي کشور بودند که اين مساله خود متضمن فراگير بودن رقابت انتخاباتي نيز بود.
ملاحظه ديگر اخلاقي نگه داشتن فضاي رقابتهاي انتخاباتي و عدم تخريب و سياهنمايي و هجمه به رقبا و پايبندي بازيگران به اصول اخلاق سياسي است که انتخابات برگزار شده در اين زمينه نيز نمره بالاتري از انتخابات گذشته خواهد گرفت. برگزاري سه مناظره زنده تلويزيوني با کمترين تنش و بداخلاقي سياسي، حکايت از اخلاقي بودن رقابت انتخاباتي رياست جمهوري يازدهم دارد.
آخرين مولفهاي که تحقق آن تکميل کننده پازل انتخابات مطلوب و شکل دهنده نهايي حماسه سياسي است، آن است که فرد برگزيده شايستهي باشد که داراي توانايي هاي لازم براي اداره کشور بوده و بتواند بر مشکلات فائق آيد. هر چند در تشخيص اصلح همواره بين اقشار مختلف جامعه اختلاف وجود دارد، اما به قدرت رسيدن حجت الاسلام حسن روحاني که از سابقه طولاني فعاليت در ارکان مختلف اجرايي و قانونگذاري در جمهوري اسلامي برخوردار است، با راي اعتماد بيش از نيمي از شرکت کنندگان، نويد بخش آن است که انشاالله با تدبير و اعتدال و قانونگرايي حرکت در مسير رفع مشکلات کشور تسريع خواهد شد.
ملت فهيم ايران زمين نشان دادهاند که مرد ميدانها و کارهاي بزرگاند که تحقق حماسه بزرگ سياسي در 24 خرداد 92 برگ زرينی از آن و مهر تائيدي بر اين بزرگي و عظمت است.
پيام صادقي