بیرجند رسا- هنرمندان ما باید بدانند که قرار نیست پول بیتالمال صرف عیش و نوش آنها شده و اصلا به این فکر نکنند که ایشان در برزیل، به عنوان نمایندهی فرهنگی ایران حضور دارند. تا الان که عکسها و رفتارها چندان موید این نکته نیست.
روزنامهی آرمان به فکر جیب خودش است یا حقوق مطبوعات؟
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی بیرجند رسا به نقل از مهر؛ حسین عبداللهی در گفتوگو با خبرنگاران، با بیان اینکه دولت اعتدال، دولتی است که بیشتر جریانهای سیاسی نسبت به آن دید مثبتی دارند، اظهار کرد: اگر اقداماتی مانند تعامل با دستگاههای قضایی و مجلس شورای اسلامی در این دولت اتفاق نیفتد، طبیعتا در دولتهای دیگر نیز اتفاق نخواهد افتاد. دولت میتواند با تعامل با دستگاه قضایی، فضای بیاعتمادی و ابهامآلود میان رسانهها و سایر دستگاهها را برطرف کند.
روزنامهی آرمان به فکر جیب خودش است یا حقوق مطبوعات؟
ذرهبین فرهنگی: راستش ما نمیدانیم آقای عبداللهی چه چیزی در این دولت دیده که فکر میکند تا این دولت هست باید میخ بقای مطبوعات کوبیده شود. اگر در دولتهای قبلی روزنامهها بسته میشدند، در این دولت هم شد. اگر یارانهی نشریات و سایتها در دولتهای قبلی بالا و پایین میشد، در این دولت هم شده است. اگر بنا به نگاه مثبت دولت به فضای باز خبری و انتقادیست که دیگر دولت یازدهم دست بقیه را از پشت بسته با این همه تهدید منتقدین. مگر اینکه آقای عبداللهی به فکر بستن بار خود و هم مسلکانش در این دولت است که در این صورت، قضیه چیز دیگریست و بحث چیز دیگری...
روزنامهی آرمان به فکر جیب خودش است یا حقوق مطبوعات؟
دولت: ما کاری به فرهنگ نداریم. هنرمندان: دولت هنوز متصدی فرهنگ است!
مهرشاد کارخانی کارگردان فیلم «دربست آزادی» درباره انتخاب این فصل از اکران برای فیلم تازه اش که از امروز 28 خرداد در 10 سینمای پایتخت روی پرده میرود به خبرنگار مهر گفت: شرایط برای اکران فیلمهایی همانند «دربست آزادی» هموار نیست و فیلمسازان سینمای مستقل در این مسیر با سختی هایی مواجه می شوند. وی درباره برخی از این سختیها توضیح داد: جریان اصلی اکران متعلق به فیلم های دولتی است و تصمیمگیرندگان اکران به فیلمهایی همانند «دربست آزادی» که از سینمای مستقل می آیند توجه زیادی نمیکنند.
ذرهبین فرهنگی: اینجاهاست که شکاف عمل و نظر در نزد دولتیان معلوم میشود. وقتی موقع حرف زدن میشود و یا وقتی شکل خاصی از عمل کردن صرف نکند، یک جور رفتار میکنیم و وقتی زمان عمل کردن میشود، رفتارها تغییر میکند. از یکسو میشنویم که دولتیان دائم این سیگنال را به جامعه انتقال میدهند که ما نمیخواهیم در فرهنگ دخالت کنیم و اصلا دین مردم چه ربطی به ما دارد. اما وقتی زمان عمل کردن میرسد، هنوز تصدیگری دولتی بر امر فرهنگ ادامه دارد، حتی در مقولات جزئی مثل اکران فیلمها. بالاخره ما دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس شما را؟
پول بیتالمال را خرج نمایندگی فرهنگی ایران کنید نه خوشگذرانیتان
جمعی از بازیگران سینما و تلویزیون که برای حمایت از تیم ملی فوتبال کشورمان به برزیل سفر کردهاند، در جریان دیدار ایران و نیجریه اولین حضور خود در ورزشگاههای کشور برزیل را به نمایش گذاشتند.
روزنامهی آرمان به فکر جیب خودش است یا حقوق مطبوعات؟
ذرهبین فرهنگی: تصاویر این حضور در شبکههای اجتماعی مختلف و اینترنت پخش شده است. هنرمندان ما باید بدانند که قرار نیست پول بیتالمال صرف عیش و نوش آنها شده و اصلا به این فکر نکنند که ایشان در برزیل، به عنوان نمایندهی فرهنگی ایران حضور دارند. تا الان که عکسها و رفتارها چندان موید این نکته نیست.
امام خمینی(ره) عارفی اهل سیاست بود و عالمی اهل مبارزه
نویسنده کتاب «فقیه عاشق» در مراسم رونمایی این کتاب گفت: امروزه فکر میکنند که امام یک فقیه سیاسی بوده که انقلاب را به پیروزی رسانده و 10 سال کشور را و دفاع مقدس را اداره کرده ولی امامِ واقعی پشت ابیات دیوان امام است.
روزنامهی آرمان به فکر جیب خودش است یا حقوق مطبوعات؟
ذرهبین فرهنگی: یکی از بزرگترین ظلمها به امام خمینی(ره) این است که یکی از ابعاد شخصیتی ایشان را بزرگتر از سایر وجوه شخصیتیشان کرده و اصلا به این فکر نکنیم که امام به این دلیل امام شد که در عین مبارز بودن، عالم بود و در عین عارف بودن، اهل سیاست. در نتیجه، منحصر کردن امام به اشعار ایشان شاید چندان حرف درستی نباشد.