بیرجند رسا-ماه مبارک رمضان، فرصت خوبی برای شروع یک الگوی تغذیهای صحیح و مناسب برای تمام سال است.
به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، دکتر جواد حسین زاده، متخصص تغذیه گفت: از آنجایی که در این ماه، محدودیت در زمان مصرف مواد غذایی داریم، نباید تصور بر این باشد که با دریافت اضافی مواد غذایی نیاز روزانهمان را تأمین کنیم.
از طرفی، کم دریافت کردن مواد غذایی و گروههای مختلف غذایی باعث عوارضی در دراز مدت میشود.
این متخصص تغذیه در ادامه گفت: شایع ترین و مهمترین عارضه پرخوری در ماه رمضان، اضافه وزن و چاقی است که در پایان این ماه برای فرد ایجاد میشود که نه تنها روزه داری برای بدن فرد مفید نبوده، بلکه با انباشتن انبوهی از مواد غذایی پرکالری، موجب اضافه شدن چربی در بدن شده که عوارض دراز مدت مثل افزایش فشار خون و بیماریهای قلبی و دیابت را به همراه دارد.
دکتر حسین زاده گفت: نیاز روزانه افراد هنگام روزه داری باید تأمین شود. بنابراین کسانی که به دلیل بدخوردن، دچار کاهش اشتها میشوند و کم خوری میکنند، در دراز مدت در معرض آسیب و کمبود ریز مغزیها قرار میگیرند.
بنابراین بهتر این است که افراد با تنظیم، تناسب و تقسیم مناسب مواد غذایی در فواصل افطار و سحر، به تغذیه مکفی و مناسب در این ماه دست یابند.