بیرجند رسا-رئیس کمیته آموزش عالی مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه مدرکگرایی در کشور به یک معضل تبدیل شده است و مدارک دانشگاهی بدون مهارت دیگر جایگاهی در بین مردم و صنایع ندارد.
به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی بیرجند رسا به نقل از تسنیم، جواد هروی صبح امروز در دیدار مدیرکل فنی و حرفهای با وی، اظهار کرد: متأسفانه 60 درصد مراجعان دارای مشکل اشتغال هستند که مهارتهای فنی و حرفهای میتواند در رفع آن بسیار مؤثر باشد.
وی افزود: متأسفانه مدرکگرایی در کشور به یک معضل تبدیل شده است و مدارک دانشگاهی بدون مهارت دیگر جایگاهی در بین مردم و صنایع ندارد.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این راستا نقش آموزشهای فنی و حرفهای در این زمان پر رنگتر میشود.
هروی با اشاره به ارائه و بررسی طرحهای مختلفی از سوی شهرستان به مجلس، بیان کرد: میتوان به طرح ایجاد عدالت آموزشی در سازمانها و نهادهای مختلف و طرح ساماندهی آموزش عالی اشاره کرد که با اجرای این طرحها تحول مناسبی در مبحث آموزش کشور بوجود خواهد آمد.
وی ضمن قدردانی از زحمات تمامی کارکنان ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان و شهرستان، نسبت به رفع مشکلات قول مساعد داد.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی نیز با اشاره به هفته ملی مهارت و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای، تصریح کرد: در راستای ایجاد اشتغال پایدار در بین جویندگان کار که وابسته به بدنه دولتها نباشد بحث آموزشهای مهارتی از 1359 در کشور مطرح شد.
حسین خوشایند بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفهای در راستای این امر و هدف مهم مهارتآموزی در قالب آموزشهای غیررسمی تشکیل شد.
وی یکی از وظایف مهم این سازمان را آموزش نیروی کار ماهر مورد نیاز جامعه و ارزشیابی مهارتی نیروی کار موجود برای ارتقای سطح توانایی عنوان کرد.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی گفت: مرکز فنی و حرفهای قاین قبل از سال 74 به صورت یک تیم سیار وابسته به مرکز بیرجند در قاین فعالیت داشته است.
خوشایند با اشاره به مشکلات مراکز فنی و حرفهای در استان، اظهار کرد: حقوق و مزایای کارکنان و مربیان مراکز، اعتبارات جاری استان، عدم پوشش بیمه آموزشگاههای آزاد، اعتبارات مورد نیاز اتمام پروژههای نیمهتمام، حمایت از طرح ایجاد صندوق اعتبار کارآموزی و قانونمند شدن کمک خیران به فنی و حرفهای برخی از این مشکلات است.