بیرجند رسا-مدیرکل دفتر توسعه صادرات سازمان توسعه تجارت ایران گفت: سرمایهگذاری در بخش صنایع در این استان پایین است و باید در بخش معدن نیز بیشتر از این سرمایهگذاری شود.
به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی بیرجند رسا به نقل از تسنیم، محمود بازاری ، اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای دولت و شرکتهای دانشبنیان بودجهای معادل 100 میلیارد تومان برای حمایت و تشویق از شرکتهای دانشبنیان و حوزههای خدمات فنی و مهندسی تصویب شد.
وی افزود: این بودجه به استانهایی که شرکتهای آنها کالاهایی با کیفیت بالا تولید کنند، اختصاص مییابد.
مدیرکل دفتر توسعه صادرات سازمان توسعه تجارت ایران گفت: بازارچه ماهیرود در خراسان جنوبی از جمله بازارچههایی است که به صورت رسمی و با گمرک رسمی فعال است و به همین دلیل مورد حمایت تجار و بازرگانان افغانستان قرار دارد.
بازاری افزود: در حوزه تجارت خارجی رویکرد تجارت، مرز رسمی است و بازارچهها ظرفیت بالایی برای رشد مبادلات تجاری ایران با کشورهای همسایه دارند.
وی تصریح کرد: خراسان جنوبی در تمامی بخشهای اقتصادی توانمندی زیادی دارد به عنوان مثال در بخش کشاورزی، صادرات محصولات مناسبی از جمله زرشک، زعفران و عناب و در واحدهای صنعتی موفقی مانند کویرتایر، سیمان قاین، کاشی و سرامیک و تولیدات صنعتی جایگاه مطلوبی دارد.
مدیرکل دفتر توسعه صادرات سازمان توسعه تجارت ایران گفت: سرمایهگذاری در بخش صنایع در این استان پایین است و باید در بخش معدن نیز بیشتر از این سرمایهگذاری شود.
بازاری افزود: برای تأمین نیازهای داخلی و صادرات به کشورهای دیگر، خراسان جنوبی از ظرفیت بالایی برخوردار است و مبادلات تجاری باید با برنامهریزی درست انجام شود.
وی اظهار کرد: خراسان جنوبی با توجه به اینکه از جمله استانهای کم برخوردار است، اما شرکتهای دانشبنیان در این استان از نیروهای تحصیل کرده برخوردار هستند که باید زیرساخت لازم برای فعالیت متخصصان فراهم شود.
مدیرکل دفتر توسعه صادرات سازمان توسعه تجارت ایران گفت: باید فضایی فراهم شود تا نیروهای انسانی که سرمایههای خراسان جنوبی محسوب میشوند به خارج از استان کوچ نکنند چراکه در این صورت خراسان جنوبی رشد نخواهد کرد.
بازاری افزود: خراسان جنوبی در مسیر شمال و جنوب در شبه قاره قرار گرفته و از طریق بندر چابهار به افغانستان و آسیای میانه متصل میشود بنابراین این مهم امتیازی برای این استان به شمار میآید.
وی با اشاره به مصوبه توسعه محور شرق، اظهار کرد:در صورت عملیاتی شدن و تأمین زیرساختهای ریلی و جادهای در این استان، به توسعه اقتصادی خراسان جنوبی کمک بزرگی میشود.
مدیرکل دفتر توسعه صادرات سازمان توسعه تجارت ایران تصریح کرد: خراسان جنوبی از ظرفیت بالایی در بخش معادن برخوردار است که باید سرمایهگذاری کند و با برنامهریزی درست در فروش محصولات به کشورهای همسایه اقدام کند.
انتهای پیام/ ب