بیرجند رسا-مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی گفت: در سال جاری استان در المپیاد مهارت در سطح کشوری مقام 14 را کسب کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجند رسا به نقل از فارس،حسین خوشایند بعد از ظهر امروز در چهارمین کارگروه تخصصی اشتغال و سرمایهگذاری خراسان جنوبی اظهار داشت: میزان 45 درصد فرصتهای شغلی استان برای خانمها در نظر گرفته شده است.
وی 80 درصد از متقاضیان اشتغال استان را آقایان دانست و تصریح کرد: فرصتهای شغلی موجود در استان به درد متقاضیان نمیخورد.
افزایش حرفههای موجود در فنی و حرفهای خراسانجنوبی
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی با بیان اینکه در رابطه با رشتههای فنی از جمله تراشکاری، فرزکاری و نقشهکشی کارگاههای مجهزی در مرکز استان وجود دارد، یادآور شد: از نیمه دوم سال گذشته تاکنون حرفههای خود را از 250 حرفه به 367 حرفه رساندهایم و قابلیت آموزش آنها را در استان داریم.
خوشایند با بیان اینکه کمیته راهبری مهارت یکی از مصوبات این کارگروه بوده است، ادامه داد: در این کارگروه 21 وظیفه مشخص شده که هشت مورد مربوط به فنی و حرفهای است.
وی ضعف فرهنگ مهارتآموزی و کارآفرینی را یکی از مشکلات موجود در بین مردم عنوان کرد و گفت: حدود 33 درصد متقاضیان کار استان زیر دیپلم هستند که باید مهارتهای لازم را کسب کنند.
بخش خصوصی توسعه یابد
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی با بیان اینکه افرادی که در این سازمان مهارتی میآموزند نیاز به تسهیلات دارند تا وارد بازار کار شوند، افزود: امسال 450 میلیون تومان اختصاص یافت و بهتر است تسهیلات از طریق صندوق مهر امام رضا(ع) در نظر گرفته شود و به این سازمان اختصاص یابد تا ما بتوانیم آن را به متقاضیان پرداخت کنیم.
خوشایند خواستار توسعه بخش خصوصی شد و اضافه کرد: حدود یک سوم فعالیتهای ما در بخش خصوصی انجام میشود و آموزشگاههای آزاد برای انجام بیشتر فعالیتها نیاز به تسهیلات دارند.
وی از دستگاههای اجرایی خواست نیازهای آموزشی خود را به فنی و حرفهای استان اعلام کنند و تصریح کرد: آموزش در بخش دولتی رایگان و در بخش خصوصی با پرداخت شهریه مصوب شده سالانه انجام میشود.
نیازمندی به اعتبار برای تکمیل پروژهها
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی با بیان اینکه برای توسعه فرهنگ مهارتآموزی سالانه المپیاد مهارت برگزار میشود، یادآور شد: رتبه کشوری استان ما در سال جاری از 17 به 14 ارتقا پیدا کرد.
خوشایند خاطرنشان کرد: برای تکمیل پروژههای نیمهتمام و تجهیز کارگاههای جدید نیاز به اعتبار داریم.