بیرجندرسا-ايجاد کارگاه هاي قاليبافي در روستاها آمار بيکاري را کاهش مي دهد و راه نجاتي براي بيکاران است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از زن امروز,معاون اشتغال کميته امداد کشور در مراسم برش 7 تخته فرش روستاي بارنجگان زيرکوه با بيان اينکه بافت فرش در حال حاضر در روستاها مي تواند نجات دهنده بيکاران باشد، گفت: بايد با کمک خيران تشکلي را در کشور و خارج از کشور راهاندازي کنيم تا فعاليت بزرگي را در مناطق دورافتاده و نقاطي که حضور نيروهاي فني و حرفه اي سخت است ايجاد کنند.
مهندس«اميد» افزود: در 3 سال گذشته 300هزار خانوار از زيرپوشش اين نهاد خارج و براي آن ها اشتغال ايجاد شد.
معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد کشور در قاينات گفت: 25 درصد فرش توليدي اين نهاد متعلق به خراسان جنوبي است که از این 25 درصد 10 درصد مربوط به قاينات است.
وي ادامه داد: فرش خراسان جنوبي برند معتبري در ايران و خارج از کشور دارد و 25 درصد يعني يک چهارم توليدات فرش کشور در اين استان توليد مي شود.
مدير کميته امداد زيرکوه هم گفت: پس از 9 ماه تلاش 17 مددجوي اين نهاد7تخته فرش به مساحت 67 متر در روستاي بارنجگان اين شهرستان به اتمام رسيد
مظاهري ارزش اين فرش ها را حدود 600 ميليون ريال اعلام کرد و افزود: اين کارگاه 10 دار قالي و 40 نفر ظرفيت دارد.اختصاص 50 ميليون ريال براي ايجاد فضاي سبز در بارنجگان ، سفر زيارتي به مشهد مقدس و اهداي هديه به20 نفر از بافندگان کارگاه قاليبافي از ديگر برنامه هاي معاون اشتغال کميته امداد کشور در زيرکوه بود.
با حضور معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد کشور و مسئولان محلي اين شهرستان نمايشگاه توانمندي ها و توليدات صنايع دستي مددجويان قاينات گشايش يافت.