بیرجند رسا- در بازدید رئیس ستاد مدیریت بحران کشور از باند امداد و نجات فردوس و نیز روستاهای خسارت دیده از خشکسالی، هیچ اعتباری به این شهرستان اختصاص نیافت
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از فارس, اسماعیل نجار ساعتی پیش از چند روستای خسارتزده و نیز پروژه نیمه تمام باند امداد و نجات فردوس بازدید کرد.
با وجود مطرح شدن مشکلات زیاد کشاورزان و کمبود آب کشاورزی برای مزارع زعفران و نیز طولانی شدن پروژه باند امداد و نجات فردوس، بازدید رئیس ستاد مدیریت بحران کشورهیچ قول مساعد و اختصاص اعتباری در برنداشت.
رئیس اداره مسکن و شهرسازی فردوس با اشاره به گذشت هفت سال از آغاز پروژه باند امداد و نجات فردوس و نیز صرف اعتبار سه میلیارد و 500 میلیون تومان در این پروژه، گفت: عملیات اجرایی باند امداد و نجات فردوس از سال 1386 در زمینی به مساحت 300 هکتار و در فاصله 13 کیلومتری این شهرستان آغاز شد.
علیرضا ضیایی افزود: تاکنون با اجرای دو هزار و 200 متر آسفالت باند اصلی و حجم عملیات 400 هزار متر مکعب خاکبرداری، در این باند حدود سه میلیارد و 300 میلیون تومان هزینه شده است.
نیاز سه میلیارد و 800 میلیون تومانی برای تکمیل باند امداد و نجات
وی بدهی به پیمانکار پروژه را 350 میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: در حال حاضر این پروژه از پیشرفت 52 درصدی برخوردار است و تکمیل آن نیز معادل سه میلیارد 800 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.
رئیس اداره مسکن و شهرسازی فردوس با اشاره به زلزله خیز بودن منطقه، وجود باند امداد و نجات در این شهرستان را ضروری دانست و یادآور شد: در شهرستانهای همجوار در خراسان جنوبی نیز هیچ باند امداد و نجاتی وجود ندارد و باند امداد و نجات فردوس در صورت بروز حوادث غیرمترقبه تنها مرکز خدماترسانی است.
در این بازدید با وجود سوالات مکرر خبرنگاران مبنی بر میزان اختصاص اعتبار به باند امداد و نجات فردوس و نیز درخواست دهیاران روستاها برای کمک به خشکسالی، رئیس ستاد مدیریت بحران کشور، ضمن تایید خشکسالیهای چندساله در منطقه و وضعیت بحرانی روستاها و نیز اهمیت احداث باند امداد و نجات در شهرستان فردوس، هیچ قول مساعدی برای اختصاص اعتبار نداد.