کدخبر: ۳٤۸۸۱
۱۸ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۰۹
چاپ

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای:

مشکلات کشور با سرمایه‌گذاری فرهنگی حل می‌شود/ لزوم دقت مسئولان در تربیت فرزندان

مشکلات کشور با سرمایه‌گذاری فرهنگی حل می‌شود/ لزوم دقت مسئولان در تربیت فرزندان

بیرجندرسا- معاون اول قوه قضائیه گفت: امروز اگر از سوء‌استفاده کنندگان می‌نالیم باید ببینیم چه اقدامات ناصحیحی خودمان انجام داده‌ایم، اگر بخواهیم بر مشکلات فائق شویم باید بر فرهنگ پافشاری کنیم و در امور فرهنگی سرمایه‌گذاری کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از مهر،حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای قبل از ظهر جمعه در همایش روسای کل دادگستری‌های کشور در مشهد اظهار کرد: از اهداف مهم همه انبیاء و اولیای الهی تحقق عدالت در جامعه بوده و اگر عدالت در جامعه بسط و گسترش پیدا کند مدینه فاضله تحقق می‌یابد و زمینه ظهور حجت حق فراهم می‌شود.

وی افزود: قوه قضائیه نقش بسزایی در تحقق عدالت و محقق ساختن هدف انبیاء و اولیای الهی دارد و قانون نیز این تکلیف را برعهده قوه قضائیه گذاشته است.

محسنی اژه‌ای ادامه داد: از آرزوهای نظام جمهوری اسلامی ایران این بود که در زمان غیبت، نظام الهی برپا شود که به حمدالله این موضوع تحقق یافت.

وی گفت: قوه قضائیه در بحث عدالت وظیفه مهمی دارد و اگر این قوه بخواهد موفق شود نیاز به برنامه و تشکیلات و ابزار لازم در جهت انجام این ماموریت دارد ولی از همه اینها مهمتر نیروی انسانی است.

معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: اگر نیروی صالح و عالم داشته باشیم می‌توانیم موفق عمل کنیم اما اگر بودجه کافی و برنامه خوب داشته باشیم و عامل اصلی یعنی نیروی انسانی صالح و شایسته نداشته باشیم قوه قضائیه عدالت گستر نخواهد بود.

وی افزود: عامل انسانی ساخته نمی‌شود جز با الهام گرفتن از فرهنگ قرآنی و فرهنگ اسلام ناب و یک انسان تربیت شده به فرهنگ دینی و اسلام ناب می‌تواند دنیا را متحول کند.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تصریح کرد: در طول تاریخ انسان‌هایی تحول ایجاد کرده و تاریخ را عوض کرده‌اند که خودشان انسان تربیت شده‌ای بوده‌اند و امام خمینی (ره) نیز که نهضت و انقلاب را در ایران تشکیل داد تربیت اسلامی داشت که توانست تاریخ را متحول کند و امام(ره) قطعا بدون برنامه عمل نمی‌کرد.

وی افزود: آن چیزی که دنیا از آن بهره می‌برد لشگر مسلح، نیروی نظامی قوی و سیستم اطلاعاتی و بودجه کلان است اما امام بزرگوار بدون بهره مندی از این امکانات انقلاب کرد و او یک روحانی تربیت شده در مکتب امام صادق(ع) مهذب و وارسته و عالم بود.

وی افزود: انقلاب امام(ره) انقلاب فرهنگی بود، انقلابی که خون بر شمشیر پیروز شد.

محسنی اژه‌ای افزود: امام توانست نظام سرمایه داری غرب و سلطه گران در برابر انقلاب فرهنگی را به زانو دربیاورد و روز به روز این انقلاب فرهنگی محکم تر و پرچمش مرتفع تر شد، این جایگاه فرهنگی بدون تجهیزات، پول، سلاح، اطلاعات، تبلیغات به وجود آمد.

معاون اول قوه قضائیه گفت: باید اهمیت جایگاه فرهنگ را بدانیم و اگر به سلاح ایمان و تربیت اسلامی مجهز شویم موفق خواهیم بود و بودجه و سلاح و فناوری جز دنیا چیزی به ما نخواهد داد.

وی افزود: امروز اگر از سوء استفاده کنندگان می نالیم باید ببینیم چه اقدامات ناصحیحی خودمان انجام داده ایم. اگر بخواهیم بر مشکلات فائق شویم باید بر فرهنگ پافشاری کنیم و در امور فرهنگی سرمایه گذاری کنیم.

اژه‌ای خطاب به روسای کل دادگستری‌های کشور گفت: اگر شما تربیت شدید کارمند، قاضی و معاون تربیت خواهد شد و می‌توانیم در دل‌های مردم نفوذ کنیم و تشعشعات این کار فرهنگی به بیرون از حوزه قضایی خواهد رسید و ما اسوه و الگو خواهیم شد.

وی بر اهمیت عامل انسانی در رسیدن به اهداف فرهنگی در قوه قضائیه تاکید کرد و گفت: باید آنچه توان داریم بر تربیت عامل انسانی بگذاریم تا بودجه و تشکیلات نیز تاثیرگذار باشد.

معاون اول قوه قضائیه افزود: فقط خواندن زیارت عاشورا یا نصب پرچم در مناسبات فرهنگی کار فرهنگی نیست، باید نیروی انسانی ما به اخلاق الهی تجهیز شود و وظیفه شناس و مسئولیت شناس باشد.

محسنی اژه‌ای گفت: باید بر روی تربیت خانواده کارکنان دادگستری در کشور سرمایه گذاری شود و خیلی از آقایان به خاطر بچه هایشان با انقلاب زاویه پیدا کرده‌اند و برخی به این دلیل آبرویشان رفت و موقعیت اجتماعی شان را از دست دادند؛ باید به فرزندان خود توجه بیشتری بکنیم.

وی در پایان گفت: به ویژه عزیزانی که هم لباس با من هستند باید دقت بیشتری در رفتار خود داشته باشند زیرا روحانیت بیشتر زیر ذره بین است.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.