بیرجندرسا-معاون غذا و داروي دانشگاه علومپزشکی بيرجند گفت: بهبود كيفيت شير در اولويت اين معاونت قرار گرفته و بايد رنگهاي مصنوعي به سمت رنگهاي مجاز ساماندهي شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از ایسنا،غلامرضا آهني ظهر امروز (27 مهر ماه) در مراسم تقدیر از مسئولین فنی برتر واحدهای تولیدی خراسان جنوبی که به مناسبت بزرگداشت روز جهاني غذا برگزار شد، گفت: الگوي بيماريهاي ناشي از مواد غذايي از آلودگي ميكروبي به سمت مخاطرات شيميايي پيش رفته است.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از رنگهاي مصنوعي يكي از نگرانيهاي مردم در مصرف فرآوردههاي صنعتي است، گفت: نتايج فرآوري بر روي نبات و آبنات استان نگرانكننده است.
معاون غذا و داروي دانشگاه علومپزشکی بيرجند بر توجه ویژه مسير توسعه سلامت به غذا تاکید کرد و افزود: متاسفانه 47 ميليون نفر در كشور غذاي نامناسب مصرف ميكنند.
آهنی گفت: در حال حاضر 19 ميليون نفر در كشور فشار خون دارند كه 50 درصد آنان از وجود اين بيماري در خود بياطلاع هستند.
وي با بيان اينكه وزارت بهداشت بحث برچسبگذاري مواد غذايي را مطرح كرده، ادامه داد: بر اساس برچسبگذاری موادغذایی قدرت انتخاب مصرفکننده در تهیه مواد غذایی افزایش مییابد كه در اين برچسبگذاري رنگ سبز حاکی از آن است که مصرف فرآورده محدودیت ندارد، رنگ زرد نشان احتیاط و رنگ قرمز نیز محدودیت مصرف است.
بايد رنگهاي مصنوعي به سمت رنگهاي مجاز ساماندهي شود
معاون غذا و داروي دانشگاه علومپزشکی بيرجند از تحت نظارت 74 واحد توليدي در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: همچنين بر 15 مركز نگهداري و پخش مواد غذايي و 75 مركز آرايشي بهداشتي نيز نظارت ميشود.
آهني استفاده از رنگهاي مصنوعي را يكي از نگرانيهاي مردم در مصرف فرآوردههاي صنعتي عنوان كرد و گفت: نتايج فرآوري بر روي نبات و آبنبات استان نگرانكننده است.
وی با اشاره به اینکه در سطح استان 192 مركز تحتپوشش اين معاونت قرار دارد، افزود: امسال از واحدهاي تولیدی تحتنظارت این معاونت 364 مورد بازرسی به عمل آمده است.
معاون غذا و داروي دانشگاه علومپزشکی بيرجند خاطرنشان کرد: در اين ميزان بازرسي 75 قلم كالاي آرايش بهداشتي توقيف و 67 مورد معدوم و براي 70 مورد قاچاق پرونده تشكيل شده است.