بیرجندرسا- با توجه به درخواست مردم برای فیلتر شدن این شبکه های جاسوسی در کشور و همچنین جایگزین های خوبی که برای آنها معرفی شده است، اکنون که اولتیماتوم قوه قضائیه به پایان رسیده است و وزیر ارتباطات کاری در این راستا انجام نداده است چشم امید فعالان فضای مجازی به قوه قضائیه دوخته شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل ازدانا, آخر شهریور ماه سال جاری، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای معاون اول قوه قضائیه در نامهای به وزیر ارتباطات از وی خواست تا هرچه سریعتر و ظرف حداکثر یک ماه نسبت به فرآهم آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه های اجتماعی نظیر وآتس آپ، وایبر و تانگو اقدام کند، در غیر این صورت قوه قضائیه نسبت به این امر اقدام خواهد کرد.
امروز فرصت یک ماهه وزارت ارتباطات برای فیلتر شبکههای اجتماعی مخرب و جاسوسی در کشور پایان یافته است ولی هنوز شاهد فعالیت این سرویسهای جاسوسی در کشور هستیم.
در حال حاضر میلیون ها پست توهین به بزرگان در این سایتها در حال جا به جا شدن است که روزانه هزاران بار دست به دست میشوند.
مطالب و فیلمهای ضد دین، ضد تشیع و به طور کلی ضد معنویت و... در این شبکه های اجتماعی منتشر می شود و آزادانه در اختیار کاربران قرار میگیرد که وزارت ارتباطات هیچ تمالی به بستن این مطالب و این شبکههای اجتماعی ندارد.
دشمن از زمان نهایت استفاده را کرده و هر دقیقه هزاران محتوای غیر اخلاقی در این شبکه ها منتشر می کند؛ اما مسئولین وزارت ارتباطات امروز را به فردا می سپارند و در قبال تهاجم فرهنگی غرب سکوت اختیار کرده اند.
چندین بیانیه از سوی دانشجویان و فعالان فضای مجازی منتشر شد و آسیب های این شبکهها از سوی آنها به وزیر ارتباطات گوشزد شد؛ این گروه ها با دلایل و منطق اجتماعی و اسلامی از وزیر محترم ارتباطات خواستند تا هرچه سریع تر چاره ای برای مقابله با این هجوم فرهنگ ضد دینی بیاندیشند و شبکه های خارجی را فیلتر و به جای آنها شبکههای داخلی را گسترش دهند.
شبکههای داخلی که جایگزین شبکههای جاسوسی هستند
مردم در این مدت شاهد رونمایی از چندین محصول تولید داخل بودند که جای هرگونه بهانه جویی را بر روی این نهاد دولتی بسته است.
ساینا یک نرمافزار رایگان موبایل(Android,ios) برای برقراری تماس و پیامرسانی از طریق اینترنت و بهترین جایگزین رومینگ در تماسهای بینالمللی است.
کاربران ساینا میتوانند با سایر کاربران، رایگان تماس بگیرند و پیام متنی، عکس و فیلم به اشتراک بگذارند؛ همچنین میتوانند با تمام شمارهها در سراسر دنیا تماس ارزان برقرار کنند و هزینههای سنگین رومینگ را نپردازند.
علاقهمندان برای نصب نرمافزار ساینا بر روی گوشی خود میتوانند به سایت همراه اول به نشانی www.mci.ir مراجعه و مراحل فعالسازی را انجام دهند.
از دیگر ویژگیهای ساینا، امکان خرید شارژ ریالی از درگاه بانک ملت است که از داخل اپلیکیشن قابلدسترسی است.
دیگر محصولی که در چند روز گذشته رونمایی شد، اولین شبکه اجتماعی هنرمندان بوده است. این بستر با نام "شبکه ستارهها" راهاندازی خواهد شد. این شبکه اجتماعی طی مراسمی با حضور ستارگانی چون رضا عطاران ، حسن ریوندی و نیوشا ضیغمی معرفی شد.
گفتنی است شبکه ستارهها نخستین شبکه رسمی برای ارتباط هواداران با هنرمندان داخلی است که با همکاری و تعامل همراه اول و شرکت پردازش اطلاعات و ارتباطات ایجادشده است. عضویت در شبکه ستارهها کاملاً رایگان است.
با بهرهگیری از این شبکه اجتماعی ، هنرمندان ، ورزشکاران و خوانندگان میتوانند با مخاطبان و طرفداران خود بهصورت مستقیم در ارتباط باشند.
سومین محصول که از نظر کاربردی از دیدگاه مردم دارای امتیاز بالاتری بوده است، نرمافزار شبکه اجتماعی تلفن همراه شمسه است. این نرمافزار که کاملاً تولید متخصصین جوان ایرانی بوده است رقیبی قدرتمند برای نمونههای خارجی حوزه خود بهحساب میآید.
شمسه با دارا بودن استانداردهای رابط کاربری توجه بسیاری از کاربران خود را به طراحی ایرانی این نرمافزار جلب کرده است.
شهرداری تهران با رونمایی از این اثر گامی بلند برای ارتباط و اطلاعرسانیهای خود در پایتخت و دیگر نقاط ایرانزمین برداشته است.
گفته میشود از شمسه برای برخی خدمات شهرداری نیز استفاده خواهد شد که در صورت تحقق این وعده بسیاری از سفرهای درونشهری کاهشیافته و سرعت خدمترسانی به شهروندان تهرانی نیز کاهش محسوسی خواهد داشت.
با توجه به درخواست مردم برای فیلتر شدن این شبکه های جاسوسی در کشور و همچنین جایگزین های خوبی که برای آنها معرفی شده است، اکنون که اولتیماتوم قوه قضائیه به پایان رسیده است و وزیر ارتباطات کاری در این راستا انجام نداده است چشم امید فعالان فضای مجازی به قوه قضائیه دوخته شده است تا هرچه سریعتر نسبت به فیلتر این شبکههای غیر قانونی اقدام کند.