بیرجندرسا-معاون راهبردی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، گفت: بیمه زنان خانه دار و ساختار و جایگاه مشاوران بانوان دستگاه ها موضوع جلسه ستاد ملی زن و خانواده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از ایرنا,«سوسن باستانی» روز دوشنبه در هفتمین نشست مشاورین زن دستگاه های اجرایی با معاون رییس جمهور به ظرفیت بالای ستاد ملی زن و خانواده اشاره کرد وگفت: این ستاد در قانونگذاری و اجرای مصوبات حوزه زنان و خانواده از پتانسیل فراوانی برخوردار است.
وی با بیان این که دستور تشکیل این ستاد به تاریخ 21 شهریور سال 90 بر می گردد، ادامه داد: هدف از تشکیل این ستاد تحقق اصول 10 و 21 قانون اساسی است که تربیت و تحکیم نهاد خانواده و حفظ و ارتقای جایگاه زنان را دنبال می کند.
باستانی با بیان این که این ستاد دارای 20 عضو است وظایف آن را در 5 محور برشمرد. تعامل فعال با مجلس و قوه قضاییه در زمینه تنظیم و تهیه آیین نامه ها و لوایح و تنظیم ساختارها و برنامه ریزی ها و هماهنگی فعالیت دستگاه ها در حوزه خانواده از جمله محورهای یاد شده است که باستانی به آنها اشاره کرد.
وی با اشاره به این که مصوبات ستاد ملی زن و خانواده طبق اصل 138 قانون اساسی و براساس مجوز هیات وزرا لازم الاجرا است، یادآور شد: به دلیل تعویق در تصویب چارت سازمانی معاونت امور زنان و خانواده تشکیل جلسات این ستاد تا کنون به تعویق افتاده است.
معاون راهبردی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به موضوعات قابل طرح در جلسات گذشته این ستاد اضافه کرد: تصویب طرح کلیات بیمه زنان خانه دار و افزایش مرخصی زایمان از 6 به 9 ماه از جمله موضوعات این ستاد است که برای تشکیل اولین جلسه آن در دولت یازدهم مقدمات آن را فراهم کرده ایم.
باستانی با اشاره به بودجه محدود معاونت امور زنان و خانواده در حوزه زن و خانواده اظهارداشت: این میزان بودجه به هیچ عنوان برای مسائل و مشکلات زنان کافی نیست از این رو به همراهی مشاوران زن دستگاه ها در این حوزه نیاز داریم.
وی ادامه داد: کارشناسان معاونت امور زنان و خانواده براساس ماموریت های اصلی هر وزارتخانه و برنامه ارائه شده هر وزیر در زمان گرفتن رای اعتماد کار کارشناسی را انجام دادند از این رو انتظار داریم مشاوران زن سازمان ها و دستگاه های اجرایی برای لحاظ بودجه یاد شده همه تلاش خود را انجام دهند.