بیرجندرسا-کارگاه آموزشی آشنایی با لزوم رعایت موازین بهداشتی در مساجد و هیاتهای عزاداری ویژه ماه محرم برای خادمان مساجد و سرآشپزهای هیئتهای عزاداری بیرجند برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل ازتسنیم,مسئول بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت بیرجند این کارگاه آموزشی با اشاره بر لزوم رعایت بهداشت فردی, موادغذائی و محیط اماکن مورد نظر اظهار کرد: پخت و پز مواد غذائی باید در مکانهایی که دارای حداقل شرایط بهداشتی باشند انجام پذیرد و عوامل این امر باید دارای کارت معاینه پزشکی باشند.
حمیدرضا وداد افزود: هیات امناء مساجد باید افرادی که متقاضی عرضه نذورات باشند جهت اخذ مجوز بهداشتی به مرکز بهداشت شهرستان معرفی کنند.
وی تصریح کرد: سازمان رفاهی تفریحی شهرداری بیرجند همکاری ویژهای در استعلام از مرکز بهداشت برای صدور مجوز عرضه نذورات و شورای هیات های مذهبی با مرکز بهداشت شهرستان دارد.