کدخبر: ۳۵۷۵٦
۰۸ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳٦
چاپ

معاون ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی

هنوز در دانشگاه‌ها به توفیقات خوبی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر نرسیده‌ایم

هنوز در دانشگاه‌ها به توفیقات خوبی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر نرسیده‌ایم

بیرجندرسا-معاون فرهنگی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی گفت: هنوز به توفیقات خوبی در دانشگاه‌ها در زمینه امر به معروف و نهی از منکر نرسیده‌ایم و برای رسیدن به این توفیقات باید نگاه مدیران تغییر کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل ازفارس,محمد مطهری‌فر بعد از ظهر امروز در میزگردی که به مناسبت هفته امر به معروف و نهی ازمنکر برگزار شد، اظهار داشت: با تلاش و همت مسئولان، ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر از سه سال پیش کار خود را در کشور آغاز کرده است.

وی با بیان اینکه این ستاد از یک سال و نیم پیش به صورت جدی وارد کار شده است، تصریح کرد: ریاست این ستاد در تمام استان‌ها با امام جمعه بوده و استاندار نائب رئیس، سه معاون استاندار به عنوان معاونین و شهردار به عنوان مدیریت تبلیغات این ستاد حضور دارند.

معاون فرهنگی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر گفت: بر خلاف تصور برخی افراد که معتقدند امر به معروف و نهی از منکر یک کار فردی است، این یک امر اجتماعی بوده و بنابراین به‌عنوان یک امر بسیار مهمی از آن یاد می‌شود.

امر به معروف و نهی از منکر همان سبک زندگی اسلامی است

مطهری‌فر به سخنان مقام معظم رهبری در جمع مردم خراسان شمالی اشاره کرد و افزود: امر به معروف و نهی از منکر در یک کلام همان سبک زندگی اسلامی است که مقام معظم رهبری به آن اشاره‌ داشته‌اند و این معروف به تنهایی می‌تواند در برابر همه بدی‌ها قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه انسان به صورت فطری به دنبال کارهای خوب است، تصریح کرد: هدف ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر، وادار کردن مردم به بازگشت به فطرت خود است.

معاون فرهنگی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی با اشاره به برنامه‌های این ستاد در دانشگاه‌ها، گفت: در این ستاد خواهان این هستیم تا برنامه‌ای راهبردی برای احیاء امر به معروف در همه دانشگاه‌ها داشته باشیم.

مطهری‌فر اضافه کرد: در حال حاضر مدیریت آموزش و پژوهش این ستاد با مسئول دانشگاه بیرجند است و در جلساتی که با حضور ر‍‍ؤسای دانشگاه‌های سراسر استان برگزار شده به نتایج خوبی رسیده‌ایم.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های کشور همه دانشگاه‌های اسلامی هستند و قوانین اسلامی بر آن‌ها حاکم است، یادآور شد: قوانین حاکم بر دانشگاه‌ها از سیره اهل بیت گرفته شده و تنها مشکل ما در روش‌های اجرای این قوانین است.

معاون فرهنگی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی ادامه داد: گاهی اوقات برخی روش‌های نامناسب و بعضی موازی‌کاری‌ها در دانشگاه‌ها وجود دارد و ما در این ستاد به دنبال هماهنگ کردن این فعالیت‌ها هستیم.

مطهری‌فر با اشاره به اینکه در مجموع 36 برنامه فرهنگی تقویم اجرایی سال 93 برای ارتقاء دانش و بصیرت دانشجویان برنامه‌ریزی شده است، افزود: ما به دنبال نهادینه کردن بصیرت و دانش‌افزایی در بین دانشجویان هستیم.

نگاه ما نسبت به امر به معروف و نهی از منکر باید تغییر پیدا کند

وی، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، دوره‌های آموزشی، کارگاه، برنامه‌های پژوهشی، گنجاندن مباحث امر به معروف در پایان نامه‌ها و همایش‌ها را از جمله برنامه‌های ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان در دانشگاه‌ها عنوان کرد.

معاون فرهنگی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی، اجرای کامل و درست مقررات آموزشی دانشگاه‌ها و طراحی لباس فرم برای دانشگاه‌ها را از جمله راه‌های برطرف کردن بسیاری از مشکلات موجود در دانشگاه‌ها دانست.

مطهری‌فر با تأکید بر اینکه باید نگاه ما نسبت به امر به معروف و نهی از منکر تغییر پیدا کند، گفت: باید این فریضه الهی به عنوان یک دغدغه تبدیل شود و مسئولان به این باور برسند که انجام این امر بسیار مهتر از کارهای فرهنگی و آموزشی بوده و زیربنای همه کارها است.

وی ادامه داد: علاوه بر این کسی که امر به معروف و نهی از منکر می‌کند خودش باید به عنوان یک عامل به آن باشد و اگر نتوانست خودش به عنوان یک الگو در این زمینه باشد، به طور حتم دچار مشکلات عدیده‌ای می‌شویم.

معاون فرهنگی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی خاطر نشان کرد: هنوز در دانشگاه‌ها به توفیقات خوبی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر نرسیده‌ایم و برای رسیدن به این توفیقات باید نگاه مدیران تغییر کند.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.