بیرجندرسا-مدیرکل آموزش و پرورش عشایری خراسان جنوبی گفت: تعداد ۱۰ هزار دانشآموز عشایری در ۲۶۳ مدرسه استان مشغول به تحصیل هستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل ازتسنیم, خسرو حسنی پیش از ظهر امروز در جلسه دیدار ریشسفیدان و روسای عشایر و طوایف خراسان جنوبی با استاندار اظهار کرد: آموزش و پرورش عشایری خراسان جنوبی از سال 1390 کار خود را در این استان آغاز کرده است.
وی از وجود 750 معلم که کار تعلیم و تربیت این دانش آموزان را بر عهده دارند خبر داد و گفت: شهرستانهای نهبندان، سربیشه، درمیان، زیرکوه، قاین، سرایان، دستگردان، خوسف و فردوس از جمله شهرستانهای استان هستند که دانشآموزان عشایر در آنجا درس میخوانند.
مدیر کل آموزش و پرورش عشایری خراسان جنوبی اظهار کرد: آموزش و پرورش عشایری در هر شهرستانی کار خدمت و اجرای طرحهای آموزشی را بر عهده دارد.
انسداد مبادی بیسوادی در مناطق روستایی در دستور کار است
حسنی گفت:در دولت تدبیر وامید به دنبال انسداد مبادی بیسوادی در مناطق روستایی و مرزی هستیم واین دولت در تلاش است که هیچ دانشآموز بیسوادی وجود نداشته باشد.
وی افزود: آموزش وپرورش عشایری موظف است در کلاسهای درس به ازای هر 3 دانشآموز یک معلم بفرستد و در مناطق عشایری خراسان جنوبی این بحث تاکید شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش عشایری خراسان جنوبی اظهار کرد: در مناطق عشایری در هر کلاسی که تعداد دانشآموزان از 15 نفر بیشتر شود حتی به ازای یک نفر بیشتر شود، تعداد معلم نیز افزوده میشود.
حسنی با اشاره به مشکلات مدارس عشایری استان گفت: در مناطقی که پایه ششم تحصیلی وجود دارد، باید سیتم کامپیوتر باشد اما متاسفانه در بعضی از مناطق عشایری خراسان جنوبی به دلیل نبود برق امکان تجهیز مدرسه برای کامپیوتر وجود ندارد.
وی افزود: در مناطقی از روستاهای عشایری به دلیل صعبالعبور بودن مسیر، آبرسانی به مدارس با مشکلات روبه رو است که این مشکلات باید رفع شود.
مدیر کل آموزش و پرورش عشایری خراسان جنوبی با اشاره به مدارس کوچ رو تصریح کرد: در بعضی از مناطق عشایری مدارس کوچرو داریم که برای این مدارس نیازمند چادر ویژه هستیم که امید است تمهیدات لازم در این زمینه انجام شود.
حسنی با اشاره به تعطیلی مدرسه در یکی از مناطق عشایری گفت: این موضوع بررسی میشود و اجازه نمیدهیم هیچ دانشآموزی به دلیل کمبود معلم از تحصیل بازماند.