بیرجندرسا-یک کارشناس تغذیه گفت: فسفر موجود در شلغم موجب تقویت سلولهای عصبی میشود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از ایسنا,شلغم به سبب دارا بودن 10 درصد مواد قندی و سرشار بودن از املاح مفیدی مانند کلسیم و منیزیم جزو مواد غذایی بسیار باارزش محسوب میشود و کلسیم موجود در شلغم در حدی است که میتوان آن را به صورت تقریبی در حد کلسیم موجود در لبنیات قرار داد.
مشاور تغذیه بیمارستان آیتالهطالقانی ایلام با اشاره به وجود 290 میلیگرم کلسیم در یک فنجان حاوی شیر، خاطرنشان کرد: یک شلغم طبیعی حاوی 250 میلیگرم کلسیم است پس برابر دانستن ارزش تغذیهای شلغم با گروه لبنیات بهصورت تقریبی قضاوتی منصفانه در علم تغذیه بهحساب میآید. کلسیم موجود در شلغم در حدی است که میتواند با کلسیم موجود در شیر برابری کند.
وی با بیان اینکه که پتاسیم موجود در شلغم، چربی را خنثی میکند، افزود: آرسنیک موجود در شلغم در تشکیل گلبولهای سفید و قرمز خون نقش مهمی دارد.
این کارشناس تغذیه، برگ شلغم را حاوی مقادیر زیادی آهن و مس عنوان کرد و گفت: این دو ماده در خونسازی بدن دخیل هستند.