بیرجندرسا-سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تبدیل دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به قطب درمانی آموزشی شرق کشور را رابه عنوان یکی از برنامههای مهم خود دانست وگفت: با توجه به اینکه خراسان جنوبی دارای مرز مشترک با کشور افغانستان است، میتوانیم با آموزش نیروهای متخصص و فوق تخصص طرح توریست درمانی بیرجند را دنبال کنیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا کاظم قائمی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه شهربیرجند اظهار داشت: طرح تحول نظام سلامت در دو حوزه بهداشت و درمان در خراسان جنوبی اجرا میشود.
وی با بیان اینکه در حوزه درمان این طرح هفت برنامه اجرا میشود، تصریح کرد: کاهش میزان پرداختی بیماران در بیمارستان نخستین برنامه این طرح بود که براساس آن میزان پرداختی مردم شهری از 30 درصد به شش درصد و مردم روستایی نیز به سه درصد کاهش یافته است.
وی به ارتقاء کیفیت بیمارستانها و درمانگاههای دولتی در قالب طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و افزود: در حال حاضر پزشکان متخصص در بیمارستانها و درمانگاههای دولتی با دریافت کمترین فرانژیست بیماران را ویزیت میکنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند حمایت مالی از بیماران صعبالعلاج، درمان رایگان زایمانهای طبیعی و کاهش میزان سزارین در بیمارستانها را از دیگر برنامههای اجرا شده در این طرح عنوان کرد و گفت: سال گذشته میزان سزارین در بیمارستانهای خراسان جنوبی 43 درصد بود که امسال این رقم 37 درصد کاهش یافته است.
قائمی تأکید کرد: ارتقاء سلامت مردم بدون ارتقاء سطح علمی و پژوهشی دانشگاه میسر نیست و ارتقای سطح علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یکی از برنامههای من در طول دوران مدیریت است.
وی ادامه داد: همچنین در راستای ارتقاء سطح سلامت مردم استان تلاش میشود تا نیروهای متخصص و فوقتخصص در دانشگاه جذب شوند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ظرفیت تبدیل شدن به قطب درمانی آموزشی شرق کشور را دارد و این دانشگاه بدون حمایت مسئولان و خیران نمیتواند برنامههای خود را به انجام برساند تکمیل مرکز شیمی درمانی و بیمارستان 200 تختخوابی بیرجند از دست دانشگاه ساخته نیست و لازم است تا خیران در این زمینه به دانشگاه کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان باید بدانند یکی از راههای تأمین امنیت ثبات جمعیت در استان بوده و بدون ثبات جمعیت امنیت استان به خطر میافتد،همچنین یکی از راههای ثبات جمعیت، ارتقای سطح سلامت در استان است و نباید اجازه دهیم که مردم به دلیل پایین بودن سطح سلامت از استان مهاجرت کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: کمبودهای فرهنگی و اخلاقی در سطح مدیریتی استان خود را نشان میدهد اگر ما نتوانیم بداخلاقی در سطح مدیریتی از بین ببریم نمیتوانیم مشکلات استان را برطرف کنیم.
قائمی در پایان افزود: اگر بخواهیم مدیریت جهادی مورد نظر مقام معظم رهبری را در استان پیاده کنیم، باید در بین مردم زندگی کرده و با آن ها حرکت کنیم و مسئولانی که در دل مردم زندگی میکنند را با حرف و اعمال خود دلسرد نکنیم.