بیرجندرسا- معاون دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اعتبارات این دانشگاه تصریح کرد: در بودجه امسال 600 میلیون تومان برای 184 طرح تحقیقاتی این دانشگاه در نظر گرفته شده که تاکنون 50 درصد آن تنها اختصاص یافته است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، اصغر زربان در جمع خبرنگاران در بیرجند اظهار داشت:طرح فناورانه موجود آزمایشگاهی تغییر ژن یافته در این دانشگاه در حال انجام است و سال آینده به پایان میرسد.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در زمینه آموزش و پژوهش اقدامات جدی انجام میدهد.
زربان گفت:سه مرکز مصوب تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند داشته و برای اینکه دستاوردهای علمی ما منتشر شود ژورنالهایی را نیز به چاپ میرسانیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند عنوان کرد: به دنبال زمینهسازی برای تحقیقات بالینی هستیم و ارتباط بین علوم پایه و بالینی از اهداف دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است.
زربان با بیان اینکه ما تلاش کردیم زیرساختهای توسعه پژوهش را فراهم کنیم، ادامه داد: برای توسعه تحقیقات بالینی به ارتباطات علوم پایه و علوم بالینی نیازمند هستیم و باید در این دو رشته با هم همکاری کنیم.
وی با بیان اینکه مجتمع پژوهشی درمانی بیرجند 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: اگر دستور تهیه نقشه را شهرداری بدهد وارد فاز طرح نقشه مهندسی میشویم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه این دانشگاه علیرغم وظیفه سنگینی که دارد در رابطه با مشارکتها کمتر دیده میشود، بیان کزد: جای دانشگاه علوم پزشکی در استانداری خالی است و مقامات استان آن را کمرنگ میبینند و فکر میکنند کار این دانشگاه تنها درمان است.
وی با اشاره به اعتبارات این دانشگاه تصریح کرد: در بودجه امسال 600 میلیون تومان برای 184 طرح تحقیقاتی این دانشگاه در نظر گرفته شده است که تاکنون 50 درصد آن تنها اختصاص یافته و از رقم اختصاص یافته مبالغی برای دستمزد و حقوق برداشته شده است.
وی با بیان اینکه ما در سال آینده بر روی توسعه تحقیقات بالینی طرحهای جامعی را انجام میدهیم، تصریح کرد: تمام دنیا از همه اطلاعات موجود خود استفاده میکنند.
زربان به هم مرزی خراسان جنوبی با افغانستان اشاره و تصریح کرد: مسئولان این کشور نشستهایی در زمینه اعزام دانشجو، اعزام استاد و آموزش داشته که دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی در واحد تحقیقات آمادگی دارد که با کشور افغانستان همکاری کند.
وی اظهار داشت: گاهی به این دانشگاه در بحث مشارکتهایی که باید دانشگاه در آن دخیل شود کمتر توجه قرار میشود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت:درمان موضوعی نیست که هیچگاه بتوان رضایت تمامی مردم را جلب کرد که در این راستا دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در زمینه جذب پزشک متخصص از استانهای دیگر با مشکل مواجه است و گاهی حتی برخی دکترها تمایلی برای حضور در این استان را ندارند.
وی با بیان اینکه سلامت نیازمند پژوهش به صورت میدانی است، تصریح کرد: در این زمینه سه مرکز برای رفع مشکلات در دانشگاه علوم پزشکی از جمله مرکز هپاتیت، مرکز عروق و کرونر و مرکز تحقیقات عوامل موثر بر سلامت ایجاد شده است.