بیرجندرسا- معاون تعلیم و تربیت سازمان بسیج مستضعفین در خصوص راهبرد اصلی حلقه های صالحین گفت: حلقه های صالحین تربیت محور است نه آموزش محور و درآموزش معلم سطح مطلب را پایین می آورد تا شاگرد مطلب را درک کند اما در تربیت قضیه عکس است بگونه ای که مربی تلاش نمی کند سطح مطلب را پایین بیاورد بلکه سطح مربی را بالا می برد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، حجت الاسلام والمسلمین سعید دسمی امروز در اولین همایش بزرگ مربیان شجره طیبه صالحین که در سالن الغدیر بیرجند برگزار شد بیان کرد: مقام معظم رهبری می فرمایند: باید حداکثر ۲۰ میلیون بسیجی و حداقل ۱۰ میلیون دراین شجره طیبه صالحین قرار گیرند و بگونه ای روی اخلاق و معرفت آنها کار شود که تکلیف خود را تشخیص و به هنگام عمل کنند.
وی افزود: کارکرد اصلی شجره طیبه صالحین در مواقع شکل گیری یک فتنه واکنش سریع و خوب است و باید در حلقه های صالحین افرادی را تربیت کنیم که بتوانند در مواقع وقوع یک فتنه عملکرد خوبی را از خود برجای بگذارند و باید افراد به گونه ای تربیت شوند که با یک پیام مقام معظم رهبری، وظیفه خود را به خوبی بشناسند.
معاون تعلیم و تربیت سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: اگر بخواهیم در حلقه های صالحین عملکرد خوبی داشته باشیم نباید گرفتار فتنه شویم و اگر در کشور فتنه ای به وقوع پیوست، باید به گونه ای عمل کنیم که گرفتار آن نشویم.
وی ضمن اشاره به اینکه باید تربیت تبدیل به گفتمان شودافزود: گفتمان صالحین نهادینه کردن تربیت است که برای تبیین گفتمان اولین مرحله تشریح موضوع است.
جحت الاسلام دسمی هدف نهایی حلقه های شجره طبیه صالحین را قرب الی الله دانست وافزود: برای رسیدن به قرب الهی باید از مرز انسان سازی بگذریم و قبل از انسان سازی جامعه سازی را باید پیاده کنیم.
معاون تعلیم و تربیت سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: نقش و جایگاه مربیان درحلقه های صالحین کادرسازی برای تحقق جامعه اسلامی است.
حجت الاسلام دسمی عنوان کرد: حلقه های شجره طیبه صالحین با مرکزیت مقام معظم رهبری درسطح عالی کشور راه اندازی شده و درهراستان یک استاد رسالت اصلی این حلقه ها را برعهده گرفته که دراین رابطه در مجموع ۵۰ استاد در سطح کشور فعالیت دارند.
وی بیان کرد: درهراستان دو تا سه سرمربی خواهر و برادر حلقه های سیاست گذاری و راهبردی مربیان صالحین را برعهده دارند که این مربیان نیز خود نظارت اصلی بر کار سرگروهها به عنوان مسئول در صحنه عمل هستند.
معاون تعلیم و تربیت سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه مربیان دارای نقش بسیار مهمی در گروههای صالحین دارند افزود: مربی سرگروه را باید به گونه ای تربیت کند که اسلام را مجسم و در رفتار و عمل سرگروه متجلی باشد و مربیان از کنش و واکنش های سرگروه الگو بگیرند.
وی تاکید کرد: سرگروه ۸۰ درصد با رفتارخود و ۲۰ درصد با گفتار خود بر روی مربیان اثر می گذارد و در اینجا وظیفه مربی حفظ این نسبت درسرگروه است تا تعادل تربیتی درحلقه ها به هم نخورد.
حجت الاسلام دسمی در خصوص راهبرد اصلی حلقه های صالحین گفت: حلقه های صالحین تربیت محور است نه آموزش محور و درآموزش معلم سطح مطلب را پایین می آورد تا شاگرد مطلب را درک کند اما در تربیت قضیه عکس است بگونه ای که مربی تلاش نمی کند سطح مطلب را پایین بیاورد بلکه سطح مربی را بالا می برد.
مسئول معاونت تعلیم و تربیت سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه امروز خاک ریزهای جنگ نرم حلقه های صالحین هستند تاکید کرد: ما پشت این حلقه های صالحین با دشمن می جنگیم جنگ نرم ما با دشمن، جنگ عقاید، جنگ ایمان ها و باورها است و دشمن با حمله به جوانان ما، تلاش می کند از آن ها اسیر و زخمی بگیرد و گرفتن نماز جوانان و دور کردن جوانان از مساجد تلفات ما از دشمن است.
حجت الاسلام دسمی افزود:ما در جنگ با دشمن می خواهیم اینها را احیا کنیم وبرخورد و نگاه ما باید با یک زخمی و اسیر یا همان جوان منحرف باید نگاه متفاوتی باشد چراکه اینها اسیر دشمن شده اند و ضربه دشمن را خورده اند و ما باید طراحی کنیم که اینها را از دست دشمن نجات دهیم.
وی اضافه کرد: امروز مسجد، هیئت ها، ارزش های الهی خوب معرفی نشده اند و دشمن با مکانیزم های خود در داخل و خارج برای جوانان ما شبهه ایجاد کرده است و همانطور که حضرت آقا فرمودند بسیج مزرع بی حصار است و بسیج وظیفه جذب حداکثری دارد هرچه قدر که می توانید در این زمینه تلاش کنید.
معاون تعلیم و تربیت سازمان بسیج مستضعفین از وجود 50 هزار مهدکودک در کشور خبر داد وافزود: باید فلسفه دین را در قالب نقاشی، سرود و سایر مواردی که برای کودکان جذاب است در حلقه های کودکان ارائه دهیم.
حجت الاسلام دسمی برقراری ارتباط خوب با یکدیگر را از مهمترین موضوع در حلقههای مربیان صالحین دانست و افزود: دوری از تشکیل جلسات، نظام فکری حلقه را به هم میزند.
وی بیان کرد: باید سرگروههای حلقههای صالحین با روشهای متفاوت اهداف واحدی که همان قرب به خداوند است را دنبال کنند و سعی نکنند برای همه افراد با شرایط سنی متفاوت نسخه یکسانی بپیچند چرا که این افراد مسئولیت خطیری در این برهه حساس و سرنوست ساز در تاریخ بشریت دارند.