بیرجندرسا-مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی مهمترین نیاز روزانه جامعه بشری را غذا دانست و گفت:بخش عمده ای از اقدامات دامپزشکی در تامین غذای مردم و عدم وابستگی کشور به واردات مواد پروتئینی است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا،علیرضا رفیعیپور ظهر امروز در جمع خبرنگاران با تشریح اهداف اقتصاد مقاومتی و تکیه بر تولید داخلی کشور و تلاش برای خودکفایی در راستای بیاثر کردن فشارها و کاهش وابستگی به کشورهای دیگر افزود: دامپزشکی با تأمین سلامت دام و طیور کشور و نظارت دقیق بر چرخه تولیدات دامی، زمینه تولید گوشت سفید، قرمز و فرآوردههای خام دامی را فراهم کرده و مایحتاج غذای کشور را تأمین و تضمین کرده است.
مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی ادامه داد: این مهم سبب شده تا در این حوزه نیازی به کشورهای بیگانه نداشته باشیم.
رفیعیپور با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی در راستای حمایت از بخش خصوصی و واگذاری امور به مردم اظهار داشت: در این راستا بخشی از وظایف غیرحاکمیتی دامپزشکی از جمله واکسیناسیون دام و طیور و صدور و تمدید انواع پروانههای دامداری به بخش خصوصی واگذار شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان از تدوین برنامه های این مجموعه در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در سال آتی خبرداد و اذعان کرد: مهمترین اهداف دامپزشکی تامین غذای کشور، مقابله و ریشه کنی بیماریها،تقویت زیر ساختهای صادرات دام و فرآورده های خام دامی و آمادگی در برابر حملات بیوتروریسم می باشد.
وی مهمترین نیاز روزانه جامعه بشری را غذا دانست و گفت:بخش عمده ای از اقدامات دامپزشکی در تامین غذای مردم و عدم وابستگی کشور به واردات مواد پروتئینی است.
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان جنوبی نیز به کشتار 4 هزار و 400 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاههای دام استان اشاره کرد و اظهار داشت: از این تعداد دام ذبح شده مقدار 711 تن گوشت گوسفند و بز و 724 تن گوشت گاو، گوساله و شتر تحت نظارتهای بهداشتی دامپزشکی تولید شده است.
محمد سهرابی با بیان اینکه 3 هزار و 500 واحد دامی صنعتی، نیمه صنعتی و روستائی در خراسان جنوبی فعالیت دارند گفت : واحدهای پرورش دام علاوه بر پویایی اقتصاد و اشتغال، گوشت قرمز مورد نیاز مصرف استان را نیز تأمین میکنند.
وی با انتقاد از فعالیت برخی افراد متخلف و سودجو در زمینه کشتار غیرمجاز دام در منازل خاطر نشان کرد: باید دام در کشتارگاه ذبح شود تا گوشت استحصالی سالم و بهداشتی به دست مصرف کنندگان برسد.