بیرجندرسا-معاون پژوهش و برنامهریزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه برای هوشمندسازی مدارس استان 4 هزار و 149 میلیون تومان اعتبار برآورد شده است،گفت: همچنین برای هوشمندسازی کلاسها 16 هزار و 983 میلیون تومان اعتبار برآورد شده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا،علیاصغر موسویکیا ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت:2 هزار و 271 آموزشگاه با 8 هزار و 39 کلاس دایر و 148 هزار و 220 دانشآموز در خراسان جنوبی تحصیل میکنند.
وی با اشاره به اینکه تراکم کل دانش و آموزش در بخش دولتی 19.29 درصد است، افزود: 15 هزار و 279 نفر تعداد نیروهای انسانی موجود در آموزش و پرورش خراسان جنوبی هستند.
موسوی کیا با بیان اینکه 51.25 درصد از دانشآموزان در آموزشگاههای استان پسر هستند گفت: همچنین 48.75 درصد از آنها دختران هستند.
وی با بیان اینکه جمعیت دانشآموزی شهری 69.33 درصد است ادامه داد: 30 درصد جمعیت دانشآموزان در مناطق روستائی هستند.
معاون پژوهش و برنامهریزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی یادآورشد: در حال حاضر نسبت دانشآموز دولتی به معلم در استان 14.47 درصد است.
موسوی کیا افزود: اصلیترین سیاست وزارت آموزش و پرورش در ارتباط با سامان دهی و بهسازی نیروی انسانی و در راستای ارتقاء کیفیت آموزش و صرفه جویی در منابع مالی و انسانی، ارتقاء تراکم کلاسی و ادغام کلاسهای کم جمعیت و قابل ادغام ضروری به نظر میرسد و برای اجرایی کردن بخشنامه وزارتخانه در زمینه اجباری بودن آموزش تا پایان دوره راهنمایی و لزوم پوشش تحصیلی تمامی دانشآموزان بازمانده از تحصیل و هدایت آنها به مراکز پرجمعیت یا مدارس شبانه روزی نیازمند تامین اعتبار لازم برای هزینه ایاب و ذهاب دانشآموزان هستیم.
معاون پژوهشی، برنامهریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: براساس این بخش نامه 31 مدرسه، 96 کلاس متوسط دوم زیر نرم و 28 کلاس زیر 10 نفر در خراسان جنوبی وجود دارد.
موسویکیا بیان کرد: به دلیل وجود کلاسهای زیر نرم و بعد مسافت، نبود وسایل ایاب و ذهاب ترک تحصیل دانشآموزان روستائی و عشایری بودن منطقه بعضی از کلاسها تجمیع شدهاند.
وی با بیان اینکه در نهبندان 5 کلاس تجمیع شده است، ادامه داد: 248 دانشآموز در 27 آموزشگاه منحل یا تجمیع شده و به مدارس شبانه روزی دانشآموزان منتقل شده است.
معاون پژوهش و برنامهریزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی افزود: بر اساس بخش نامه تکلیف شده در دوره متوسط کلاسها از 10 نفر تا 40 نفر مشخص شده است.
معاون پژوهشی، برنامهریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اضافه کرد: در مجموع ماهانه 10 میلیون و 627 هزار و 750 تومان برای ایاب و ذهاب دانشآموزان پرداخت میشود.
وی افزود: بر اساس بخش نامه تکلیف شده در دوره متوسط کلاسها از 10 نفر تا 40 نفر مشخص شده است.
موسوی کیا خاطرنشان کرد: 39.4 درصد آموزشگاهها و 29.6 درصد کلاسها در سطح خراسان جنوبی هوشمندسازی شدهاند.
وی افزود: بر اساس بخش نامه تکلیف شده در دوره متوسط کلاسها از 10 نفر تا 40 نفر مشخص شده است.
معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به کمبود اعتبارات اختصاص یافته برای هزینه سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزان استان یادآور شد: در این زمینه میتوان از اعتبارات استانی و همچنین مشارکت اولیاء در تامین هزینههای سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزان استفاده کرد.
وی افزود: برآورد هزینه هوشمندسازی مدارس استان 4 میلیارد و 146 میلیون تومان است که هر کلاس درسی به 3 میلیون تومان اعتبار برای هوشمندسازی نیاز دارد.
موسوی کیا در زمینه برآورد نیاز هوشمندسازی دارالقرآنها در خراسان جنوبی گفت: 10 دارالقرآن در خراسان جنوبی وجود دارد که به صورت اندک دارای تجهیزات هوشمند هستند.