بیرجندرسا-دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی گفت: معتادانی که پرسه درمان آنان پایان یافته باید به گونهای برنامه ریزی شود که به دامن اجتماع برگردند و در این راستا طرح بکارگیری بهبود یافتگان در واحدهای صنعتی در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از تسنیم, علی زندی در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر بشرویه اظهار داشت: معضل اعتیاد برگرفته از دو معقوله خانواده و اجتماع است و روی آوردن جوانان به سمت افراد ناباب زمینه گرایش به مواد مخدر را بیشتر میکند که بخش اعظم آن به روابط خانوادگی و کم شدن صمیمیت بین اعضاء خانواده برمیگردد.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی افزود: زنان بنیان خانواده شاکله یک فرد را تشکیل میدهد اما متاسفانه جداییهای عاطفی بین والدین و فرزندان سبب شده که بیش از 65 درصد والدین از اعتیاد فرزندان خود بی اطلاع باشند.
وی با اشاره به نقش جامعه ومسئولان در کاهش آمار اعتیاد گفت: جوانی دوران زندگی حساس هر فردی است که همراه با شور، نشاط و انرژی زیادی میباشد و جوانان برای تخلیه این توان و انرژی نیاز به اماکن ورزشی و تفریحی سالم دارند که متاسفانه افزایش قیمتهای استفاده از این امکان سبب دلزدگی جوانان از ورزش شده است.
زندی افزود: امکانات ورزشی باید مدیریت شود تا با قیمتهای مناسب و پایین و تخفیفات ویژه در اختیار جوانان قرار گیرد و فرمانداری هر شهرستانی به عنوان راس مدیریتی باید تلاش خود را در جهت جذب جوانان به میادین ورزشی انجام دهد.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با اشاره به سیاستهای تدوین شده گفت: سیاست اصل ستاد مبارزه با مواد مخدر بحث اجتماعی شدن مبارزه است و تمامی دستگاه ذی صلاح ، نیروهای انتظامی و نظامی و دستگاههای فرهنگی باید پای کار باشند.
وی بهره گیری از نیروی بسیج و روحانیت را عامل مهمی در جهت جلوگیری از اعتیاد دانست و گفت: بحث مبارزه با مواد مخدر از حیطه یک ارگان خارج است و باید بستر سازی شود و با افزایش تعداد سمنها که در دستور کار آنها مبارزه با مواد مخدر ثبت شده است تلاش مضاعفی صورت گیرد.
زندی بیان کرد: استفاده از ظرفیت عظیم بسیج و روحانیت به لحاظ جایگاه قابل قبول بین مردم تاثیر فراوانی در پیشگیری از مواد مخدر دارد.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با تاکید برحفظ جایگاه اجتماعی بهبود یافتگان گفت: یکی از اقدامات اساسی در حوزه حمایت از بهبود یافتگان که در سطح کشور و استان آغاز شده ،بحث صیانت از اشتغال بهبود یافتگان و خانوادههای در معرض آسیب است.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی گفت: معتادانی که پرسه درمان آنان پایان یافته باید به گونهای برنامه ریزی شود که به دامن اجتماع برگردند و در این راستا طرح بکارگیری بهبود یافتگان در واحدهای صنعتی در دستور کار قرار گرفته است.
زندی بیان کرد: هر یک از صاحبان صنعت و حرفهها که آمادگی خود را جهت جذب بهبود یافتگان و یا افراد خانوادهی در معرض آسیب مورد تائید شورا اعلام کنند، ستاد مبارزه با مواد مخدر به ازای هر یک نفر وامهای قرض الحسنه 4 درصد را به ان واحد پذیرنده اعطا میکند.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی از افزایش 2 برابری اعتبارات سمنها خبر دادو گفت: با توجه به ضرورت پیشگیری از اعتیاد، اعتبارات ثمن های مربوطه، 2 برابر شده است و همچنین 5 دستگاه اعتبار مستقیم در حوزه مبارزه با مواد مخدر را دریافت می کنند.
وی در خصوص جمع آوری و برخورد قهری با پاتوق های معتادان گفت: پاتوق معتادان باید ساماندهی شود وبرخورد قهری با یک معتاد پاسخ نمی دهد و نهادهای صاحب امتیار باید به گونهای مدیریت کنند که معتادان از محل پاتوقها به سوی مراکز درمان و ترک اعتیاد سوق داده شوند.
زندی از راه اندازی مرکز درمان بانوان معتاد در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: مرکز درمان بانوان معتاد در مرکز استان به مدت یک سال است که مشغول فعالیت میباشد و چنانچه در شهرستانها مواردی برای درمان وجود داشته باشد با نامه دستگاههای مربوطه به صورت رایگان تحت درمان در مرکز استان قرار میگیرند.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با تاکید بر فرهنگ سازی و بهره گیری از روش های پیشگیری از اعتیاد گفت: بر اساس آمار و اطلاعات موجود، 55 درصد طلاقهای کشور ناشی از روی آوردن به اعتیاد است و امید است تا با اقدامات و سیاستهایی که برگرفته از دستورالعملهای مقام معظم رهبری است بتوانیم ریشه اعتیاد را از سطح کشور از بین ببریم.
در این نشست حکم" علی باقری" فرماندار بشرویه به عنوان رئیس شورای مبارزه با مواد مخدر ابلاغ شد.