بیرجندرسا-رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس گفت: طی 10 ماهه سالجاری مقدار 157 تن و 500 کیلو گرم گوشت قرمز تحت نظارت مستقیم دامپزشکی تولید و توزیع شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی فردوس، محمد اصغرزاده اظهار داشت: نظارت بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز به عنوان یک فرآورده خام دامی مهم و پر مصرف توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی و برای جلوگیری از انتقال بیماری خطرناک مشترک بین انسان و دام بصورت شبانهروزی در حال انجام است.
وی ادامه داد: بازدید و نظارت دامپزشکی برای تضمین کیفیت، سلامت و بهداشتی بودن فرآوردههای خام دامی انجام شده و کارشناسان دامپزشکی در بخش دولتی و بخش خصوصی برابر قانون به وظیفه ذاتی خود عمل میکنند تا فرآوردههای خام دامی سالم به دست مصرف کنندگان برسد و مردم بتوانند با اطمینان کامل فرآوردههای خام دامی را مصرف کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس افزود: طی نظارتهای کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی مقدار 500 کیلوگرم گوشت غیر بهداشتی در کشتارگاه معدوم و مقدار 400 کیلوگرم دل و جگر به علت آلودگیهای انگلی از چرخه مصرف خارج و حذف شد.