بیرجندرسا-در خصوص قدمت رسانه ها گفت: رسانهها چیزی نیست که امروز به وجود آمده باشد و در امر یادگیری رسانه وفیلم بیشترین تآثیرگذاری را دارد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، عسکر ملکی بیرجندی در مراسم افتتاحیه چهل و چهارمین جشنواره بینالمللی فیلم رشد در خراسان جنوبی اظهارکرد:در این جشنواره فیلمهایی در حوزههای علمی، آموزشی، هنری هر ساله برگزار میشود و یکی از قدیمیترین جشنوارههای فیلم در کشور است.
مشاور معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: هدف از این جشنواره شناسایی آثار منتخب،و معرفی فیلمهایی است که در حوزه علمی و تربیتی به این جشنواره ارسال شده است.
ملکی بیرجندی عنوان کرد: بیش از یکهزار و ۲۰۰ فیلم به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که از این تعداد ۹۸۰ فیلم ایرانی و ۲۲۰ فیلم نیز از ۴۰ كشور خارجی بودند.
وی افزود: هر ساله جشنوارههای متفاوتی در کشور برگزار میشود که جشنواره فیلم رشد به دلیل قدمت آموزشی و علمی با دیگر جشنوارهها متفاوت است.
رئیس سازمان پژوهش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این وزارتخانه مدتی است که شعار خود را اشاعه بسته آموزشی قرار داده است، ادامه داد: در واقع مجموعه فعالیتها و اقداماتی است که میتواند در خدمت یادگیری دانشآموزان قرار گیرد.
وی در خصوص قدمت رسانه ها گفت: رسانهها چیزی نیست که امروز به وجود آمده باشد و در امر یادگیری رسانه وفیلم بیشترین تآثیرگذاری را دارد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در فیلم هیچ چیزی بدون دلیل جلوی دوربین نمیرود و تمام فیلمها آموزشی هستندوهمه فیلم ها باهدف ساخته می شوند.
ملکی بیرجندی عنوان کرد: در حال حاضر از عمر سینما بیش از ۱۰۰ سال میگذرد و امروز یکی از جذابترین پدیدههای بشری است،.
وی افزود: امروزه رسانهها مرزهای جغرافیایی را درنوردیده و به سمتی که خود می خواهد می برد و ما باید به فیلم های آموزشی با دید منتقدانه نگاه کنیم.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: بنا به فرموده مقام معظم رهبری آینده کشور بدست فیلم سازان جوان است وکسانی که برای تبیین انقلاب و ارزشهای نظام در عرصه فیلمسازی قدمی بردارند قطعا جهاد کردهاند وما باید بتوانیم امروز بوسیله فیلم چهره زیبای اسلام را بشناسیم.
ملکی بیرجندی گفت: فیلمها گاهی به صورت مستقیم و گاهی به صورت غیرمستقیم آموزشهای خود را منتقل میکنند، وهیچ فیلمی غیرآموزشی نیست.
وی در پایان خاطر نشان کرد: دانشآموزان و تمامی کسانی که قصد دارند در عرصه فیلمسازی وارد شوند کانونهای نقد و بررسی فیلم را در مدارس راهاندازی کنند و این بخشی از کرسیهای آزاداندیشی است.