کدخبر: ۳۹۱٤٤
۰۵ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱٤:۳۱
چاپ

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:

جذب نیروی مورد نیاز بیمارستان های تازه تأسیس از سال آینده

جذب نیروی مورد نیاز بیمارستان های تازه تأسیس از سال آینده

بیرجندرسا-معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص بیمارستان ها تازه تأسیس شده استان عنوان کرد: حدود150 نیرو برای این بیمارستان ها گزینش شده اند که به دلیل برخی مشکلات این نیروها در ابتدای سال آینده جذب می شوند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، محمود گنجی فرد صبح  سه شنبه در مراسم بزرگداشت روز پرستاربا بیان اینکه  رنج پرستاران از بیمار بیشتر است اظهار کرد:پرستاران با وجود سختی‌ها و مشکلات جسمی شب‌کاری‌ها را تحمل می‌کنند قطعا آنها فرشته نجات بیماران هستند.

وی با بیان اینکه  نظام پرداخت پرستاری در حال تغییر است عنوان کرد: پرداخت‌های پرستاران با تاخیر صورت می‌گیرد و درحال حاضر در مرحله گذر از نظام پرداخت قدیم به نظام پرداخت جدید هستیم.

گنجی‌فرد گفت: در حال حاضر  در استان هفت بیمارستان فعال موجود است که تعداد دو بیمارستان غیردانشگاهی و سه بیمارستان سرپایی، زایشگاه و درمانگاه‌ها فعال شده است و در سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی درخصوص بیمارستان ها تازه تأسیس شده استان عنوان کرد: حدود 150 نیرو برای این بیمارستان ها گزینش شده اند وبه دلیل برخی مشکلات این نیروها در ابتدای سال آینده بکارگیری می شوند.

وی  افزود: تعداد  760 تخت  در بیمارستان وجود دارد که از این تعداد 720  مورد فعال است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند همچنین ازوجود 96  تخت مصوب و300 تخت ستاره دار در بیمارستان‌های استان خبر داد.

گنجی‌فرد ادامه داد: نیروهای بالینی موجود در استان یک‌هزار و 600 نفر هستند که در بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی مشغول کار هستند، که از این تعداد یک‌هزار و 100 نفر در بیمارستان‌ها و 220 نفر در درمانگاه‌های استان مشغول ارائه خدمت به بیماران هستند.

وی با اشاره به اینکه از 100 درصد, حدود 72  درصد از نیروهای پرستاری استان رسمی یا قرار دادی، 20 درصد شرکتی و مابقی نیز نیروهای طرحی هستند تصریح کرد: همچنین تعداد شش نفر از پرستاران استان دارای مدرک دکتری, یک‌هزار و 150 نفر دارای مدرک لیسانس، 200 نفر کاردان و 200 نفر زیر دیپلم هستند.

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص نیروی انسانی پرستاری گفت: 80 درصد از نیروهای پرستاری استان خانم هستند، و  20 درصد از آنها مرد هستند.

گنجی فرد کمبود نیرو را یکی از مهم ترین مشکلات بخش بهداشت و درمان استان عنوان و افزود: ما در استان با کمبود نیروی پرستاری در بخش های ویژه و معمولی  روبرو هستیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در بعضی از بخش ها نیاز بیشتری به پرستارمرد داریم که باید ۴۰ تا ۵۰ درصد پرستاران استان مرد باشند و این کمبود نیروی مرد در بحث استخدام باید مورد توجه قرار بگیرد.

گنجی فرد بیان کرد: چارت تشکیلاتی بسیاری از بخش های درمانی استان مربوط به ۱۰سال قبل بوده و از آن زمان تاکنون تغییری پیدا نکرده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند  افزود:در سال های گذشته بخش های جدید در بیمارستان های استان راه اندازی شده اما برای هیچکدام چارت سازمانی در نظر گرفته نشده است.

وی با بیان اینکه کمبود نیروهای کمکی فشار زیادی را بر نیروهای پرستاری تحمیل کرده است گفت:کمبود نیروهای خدماتی، کمکی و منشی از دیگر مشکلات موجود در بخش درمان استان است وبا پیگیری های انجام شده  تا پایان خرداد ماه سال آینده نیروهای خدماتی و کمکی مورد نیاز بیمارستان های استان جذب شوند.

گنجی فرد عنوان کرد: منشور حقوق بیمار, حقوق پزشک و پرستار باید عنوان شود که متاسفانه مورد توجه قرار نگرفته است.

وی در خصوص اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: طرح تحول نظام سلامت سبب شد که  رویکرد مردم به طرف مراکز درمانی دانشگاهی افزایش یابد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: در دو سال گذشته در سطح کشور جایگاه پرستاری کشور ارتقاء یافته است و زمینه تحصیلی و تحصیلات تکمیلی فراهم شده است.

گنجی فرد در خصوص ابلاغ بخشنامه جدید نظام نوین پرداخت های پرستاری و پزشکی خاطر نشان کرد: این بخشنامه سه روز گذشته ابلاغ شده , اگر چه هنوز این بخشنامه اجرایی نشده است  ولی با اجرای آن حقوق پرستاران بیش از 1.7 افزایش می یابد.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.