کدخبر: ۳۹۱۵٤
۰٦ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۷
چاپ

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خراسان جنوبی:

۵۰ دوربین کنترل سرعت در جاده‌های خراسان جنوبی نصب می‌شود

۵۰ دوربین کنترل سرعت در جاده‌های خراسان جنوبی نصب می‌شود

بیرجندرسا-مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خراسان جنوبی گفت:طی دو سال آینده حدود یک هزار و ۸۰۰ دوربین ثبت سرعت در تمامی محورهای مواصلاتی کشور نصب می شود که از این تعداد حدود ۵۰ دوربین سهم خرسان جنوبی خواهد بود.

به گزارش خبرنگار  پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، ابراهیم نصری در شورای اداری شهرستان بیرجند اظهار کرد: حمل و نقل و راهداری ستاد مرکزی آن در تهران است که به عنوان ستاد مستقل و معاونت راه و شهرسازی است.

وی تصریح کرد: در سطح استان اداره کل حمل و نقل و پایانه‌ها به عنوان نمایندگی این ستاد محسوب می‌شود و در سطح شهرستان‌های اداره‌ای به این عنوان وجود ندارد.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خراسان جنوبی، نگهداری از راه های اصلی و شریانی را یکی از وظایف ستاد حمل و نقل عنوان کرد و گفت: این وظیفه در استان ها بر عهده اداره کل راه و شهرسازی قرار دارد.

 نصری اضافه کرد: در حال حاضر  دو هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه شریانی و اصلی در خراسان جنوبی وجود دارد که وظیفه نگهداری و ترمیم آن بر عهده اداره کل راه و شهرسازی است.

نصری افزود: احداث و تجهیز پاسگاه‌های استان، صدور موافقت اصولی با ناوگان حمل و نقل، مدیریت ترافیک راه‌های استان، بالا بردن ضریب ایمنی و مسافر از خدمات و وظایف این سازمان است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خراسان جنوبی با بیان اینکه ۹۵ درصد حمل و نقل استان هوشمندسازی شده است، بیان کرد: طی دو ماه شش دوربین ثبت سرعت نصب شده که این دوربین ها قبض جریمه را به صورت آنلاین صادر می کنند و این قبوض برگشت ناپذیر هستند.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خراسان جنوبی، برنامه اصلی این سازمان را ارتقاء ایمنی در سطح جاده ها عنوان کرد و افزود: در همین راستا تاکنون ۱۳ دوربین نظارت تصویری در محورهای بیرجند – قاین، بیرجند - نهبندان و بیرجند- خوسف نصب شده که این دوربین ها تصاویر جاده ای را ضبط و در حافظه خود نگه می دارند.

نصری ادامه داد: طی دو ماه حدود ۹ هزار و ۷۰۰ رکورد توسط این دوبین ها به ثبت رسیده است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خراسان جنوبی گفت:طی دو سال آینده حدود یک هزار و ۸۰۰ دوربین ثبت سرعت در تمامی محورهای مواصلاتی کشور نصب می شود که از این تعداد حدود ۵۰ دوربین سهم خرسان جنوبی خواهد بود.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های خراسان جنوبی تصریح کرد: همچنین در سطح جاده‌های اصلی و فرعی استان تعداد 46 دستگاه سنسور الکترونیکی برای ضبط و اندازه‌گیری ترافیک جاده‌ها نصب شده است.

وی اضافه کرد: طبق میزان ترددهایی که توسط این دستگاه ها به ثبت رسیده است محور بیرجند به سربیشه تا حدفاصل مود پرترددترین محور استان است.

نصری با تأکید بر اینکه دولت یازدهم به بخش حمل و نقل توجه ویژه ای دارد، بیان کرد: در همین راستا امسال حدود چهار هزار میلیارد تومان از محل یارانه ها به بخش حمل و نقل اختصاص یافته است.

مدیر کل حمل و نقل و پایانه های خراسان جنوبی ادامه داد: در مجموع در حال حاضر حدود یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در بخش حمل و نقل استان هزینه شده و برای ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر در این بخش اشتغال ایجاد شده است.

وی با اشاره به جابجایی سالیانه ۳.۵ تن کالا و ۲.۵ میلیون مسافر با ناوگان حمل و نقل در استان، تصریح کرد: بیشترین حجم این کالاها و مسافران مربوط به بیرجند است.

وی با بیان اینکه در سال جاری بالغ بر  ۶۰ میلیارد تومان در بخش حمل و نقل استان از محل اعتبارات خود مردم سرمایه گذاری شده است، عنوان کرد: این مبلغ به صورت تسهیلاتی با نرخ ۲۵ تا ۲۸ درصد در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

نصری با بیان اینکه در حال حاضر ۹۰ درصد حمل و نقل استان به بخش خصوصی واگذار شده است، بیان کرد: برای ایجاد اشتغال در استان که یکی از دغدغه های مهم دولت است از سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده شده است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خراسان جنوبی به ستاد تسهیلات سفر نوروزی اشاره کرد و گفت: کمیته ایمنی و حمل و نقل از ابتدای سال جاری ۱۵ جلسه برگزار کرده که حدود ۱۲۲ مصوبه را به دنبال داشته است.

وی از آغاز پیش فروش بلیط های نوروزی از ۱۰ اسفندماه جاری خبر داد و افزود:مردم می تواند بلیط های نوروزی را به صورت حضوری و اینترنتی از ۱۷ اسفندماه جاری خریداری کنند.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خراسان جنوبی از کاهش ۱۳ درصدی جابجایی مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی طی ۱۰ ماهه امسال خبرداد و افزود: این موضوع یک زنگ خطر برای استان است و باید مردم تشویق شوند تا از ناوگان عمومی استفاده کنند.

نصری تأکید کرد: اگر بتوانیم مردم را تشویق کنیم تا برای سفرها از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنند، قطعا مردم بیشتر تشویق به سرمایه گذاری در این بخش شده و در نتیجه اشتغال در استان ایجاد می شود.

وی اضافه کرد: همچنین استفاده از این ناوگان افزایش ایمنی و ارتقاء خدمات حمل و نقل را به دنبال خواهد داشت.

 به گفته وی در حال حاضر حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد ناوگان حمل و نقل عمومی استان خالی است.

نصری با بیان اینکه طی دو سال گذشته خراسان جنوبی با ۴۲ درصد افزایش کشته  رتبه نخست کشور در تعداد تلفات تصادفات جاده ای را به خود اختصاص داده است، بیان کرد: با اقدامات انجام شده در این حوزه در طی ۱۱ ماه گذشته تصادفات منجر به فوت استان حدود ۲۹ درصد کاهش یافته و استان سوم کشور در کاهش تصادفات بوده ایم.

 

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.