بیرجندرسا- بزرگترین مسابقه آشپزی دانشجویی خراسان جنوبی با حضور پر شور دانشجویان دانشگاه های استان با حضور 23 گروه در تالار شهید چمران دانشگاه صنعتی بیرجند برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، مسابقه آشپزی باحضور 23 گروه از دانشگاه های مختلف استان شرکت داشتند برگزار شد که با ارائه غذاهای مختلف شاهد رقابتی پر هیجان بین دانشجویان بودیم که در نوع خود مثال زدنی و کم نظیر بود.
پس از داوری غذاها به کیفیت ، تزیین ،رنگ بندی و سادگی غذا ها امتیازاتی داده شد که گروه خانم زهره نکنیانی با پخت انواع غذا ها سالاد ماکارونی، آش و دسریجات.... و کسب 93 امتیاز به عنوان نفر برتر وگروه افشین سپهری از دانشگاه صنعتی با پخت غذای مرغ شکم پر و کسب 92 امتیاز به عنوان گروه دوم و همچنین گروه شروین روغنی جلوداراز دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با پخت غذای شامی ترش , سوپ مرغ و تهیه ترشیجات و کسب 91 امتیاز به عنوان گروه سوم شناخته شدند.
خبرنگار بیرجند رسا موفق به مصاحبه با نفراول مسابقه نشد و به سراغ گروه دوم رفت بعد از معرفی در مورد پخت غذایشان با آنها به گفتگو نشست نوع غذای آن ها مرغ شکم پر بود که آقایان افشین سپهری و محمد جواد عباس زاده آن را طبخ و آقای حامد شاکری با ظرافت کامل آن را تزئین کرده بود، آقای سپهری یکی از اعضای این گروه در خصوص مواد لازم و هزینه به کار رفته برای پخت این غذا گفت: مواد لازم داخل مرغ شکم پر سیب ترش,فلفل,زرشک بود که با هزینه ای بالغ بر 25 هزار تومان پخت شد.
وی با تقدیر از مادر گرامیش افزود: من این غذا را از مادر خودم یاد گرفته ام و همیشه قدردان او خواهم بود.
بعد از اتمام گفتگو با گروه دوم به سراغ گروه سوم رفته و با آنها به صحبت نشستیم آقای محمد ابراهیم روانبخش که غذای شامی ترش را درست کرده بود گفت: این غذای خوشمزه از گوشت و سبزیجات تهیه شده و من این غذا را از مادرم یاد گرفتم و خانم جلودار که مسئول تهیه سوپ مرغ بود برای معرفی غذایش اینگونه گفت: مواد لازم این سوپ جو, کدو قارچ, هویچ است و ترشیجاتی را هم که در اینجا مشاهده می کنید از آب زرشک و آب گوجه درست شده است.
آقای شروین روغنی که بچه مشهد و مسئول تدارکات بود در خصوص هزینه این مسابقه گفت: با هزینه کم به مقدار 30 هزار تومان ولی با پشتکار فراوان توانستیم رتبه سوم را کسب کنیم.
با دیدن تنوع غذای این دو گروه مشتاق بازدید از گروه دیگری شدیم نکته جالب این بود که با صرف هزینه کم توانسته بودند یک غذای دانشجویی خوشمزه و جالب را تهیه کنند نام این غذا رولت تخم مرغ بود که محمد آبروان با اشاره به ایده این غذا توسط گروه خاطر نشان کرد: ما به دلیل اینکه تخم مرغ معروف به غذایی دانشجویی است، با ایده ای نوع خواستیم این غذایی دانشجویی را به سبک جدید ارائه دهیم .
وی طرز پخت این غذا را این گونه بیان کرد ابتدا کف ماهیتابه را با یک لایه تخم مرغ پوشانده و موادی مانند سویا, دلمه, نخود فرنگی ,پنیرپیتزا, قارچ را جدا سرخ کرده و روی تخم مرغ ها ریخته و پیچاندیم و به صورت رولت مانند برش دادیم.
وی هزینه اتمام شده برای این غذا را مبلغ 9 هزار تومان عنوان کرد و گفت: در بحث آشپزی , هزینه مهم نیست مهم سلیقه و ذوق فرد و ابتکاراو در آشپزی است.
در پایان جوایز نفرات برتر به ترتیب زیر داده شد و تمام غذا ها بسته بندی شد و بین خانواده های بی سرپرست توزیع گردید.
گروه اول: مبلغ هدیه 150000هزار تومان
گروه دوم: مبلغ هدیه 100000هزار تومان
گروه سوم: مبلغ هدیه 50000هزار تومان