کدخبر: ۳۹۳۹۹
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:٤٤
چاپ

رفیعی پور:

طرح تشدید نظارت دامپزشکی در خراسان جنوبی آغاز شد

طرح تشدید نظارت دامپزشکی در خراسان جنوبی آغاز شد

بیرجندرسا- مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه نوروز در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از مهر, علیرضا رفیعی پور در خصوص این طرح به خبرنگاران گفت:طرح تشدید نظارت بر مراكز عرضه فرآورده هاي خام دامی از ۱۵ اسفند ماه در استان آغاز شده است.

 وی با اشاره به فعالیت اکیپ های ثابت و سیار دامپزشکی در دو نوبت صبح و عصر در قالب این طرح افزود: نظارتهای بهداشتی دامپزشكی تا نيمه فروردين ماه سال ۹۴  ادامه دارد.

 وی عنوان کرد: در مدت اجرای این طرح کارشناسان دامپزشکی از مراکز تولید، پخش، بسته بندی و عرضه  فرآورده های خام دامی در سطح استان شامل رستوران‌های بين‌راهی و درون شهری، سردخانه‌های مواد پروتئينی، مراكز توليد، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفيد و قرمز، آشپزخانه‌ها، هتل‌ها و مهمانسراها به طور مستمر بازديد خواهند شد.

ویتصریح کرد: بازرسان واحد نظارت بهداشتی دامپزشکی استان در 10 ماهه امسال 12 هزار و 400 بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خامی انجام داده اند و طی این مدت 76 تن فراورده خام دامی غیر بهداشتی از چرخه مصرف خارج شده است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی خواستار شد: شهروندان به تاريخ توليد و انقضاء گوشت‌هاي بسته‌بندي شده توجه و از خريد گوشت مرغ فاقد بسته بندي، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشكی، آلايش مرغ بدون بسته‌بندی و يا فرآورده‌های خام دامی منجمد و غيرمنجمد با برچسب مخدوش خودداری كنند.

رفیعی پور با اشاره به فعال بودن سامانه چهار رقمی ارتباط مردمی دامپزشکی اضافه کرد: عموم شهروندان و مسافران می توانند در هر ساعت شبانه روز در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی یا موارد مشکوک در بخش فرآورده های خام دامی، موضوع را به سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

توصيه های بهداشتی در زمينه خرید ماهی قرمز جدی گرفته شود

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از مردم خواست در هنگام خريد ماهي قرمز توصیه های بهداشتی دامپزشکی را توجه نموده و آن را جدی بگيرند.

وی بیان کرد: با فرارسیدن عید نوروز و احترام به آداب و سنن باستانی ایرانیان، علاقمندی مردم برای خرید آبزیان زینتی بویژه ماهی قرمز افزایش می یابد که در این ارتباط رعایت اصول ساده بهداشتی می تواند نقش مهمی در پیشگیری از بروز بيماريها و سلامت افراد داشته باشد.

رفیعی پور با تاکید بر اینکه مردم ماهی قرمز را از مراکز معتبر و تحت نظارت و کنترل دامپزشکی تهیه کنند، افزود: از خرید ماهی از فروشندگان دوره گرد و مراكزی که ماهيان را به صورت متراکم و درشرایط نامناسب بهداشتی و زیستی نگهداری می‌کنند، خودداری شود.

وي بیان داشت: همشهريان از خرید ماهیانی که داراي باله‌های تاخورده و جمع شده، وجود لکه های پنبه مانند در اطراف دهان و بدن، وجود زخم در سطح بدن، چشم‌ها به صورت یکطرفه و یا دوطرفه بیرون زده و پولک‌های ریخته خودداری کنند.

رفیعی پور ادامه داد: كارشناسان واحد مديريت بيماريهاي آبزيان دامپزشكي در قالب اكيپهاي سيار به صورت مستمر مراكز فروش ماهيان زينتي بويژه ماهي قرمز را تحت نظارت و كنترل قرار می دهند.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.