بیرجندرسا- مردی که اسیر شبکه های ماهوارهای یا ارتباط غیرشرعی با نامحرم در قالب شبکههای اجتماعی و اینترنت میشود چگونه میتواند وفاداری به همسر و بنیان خانواده را به نمایش بگذارد؟
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از جهان, اینترنت و در کنار آن شبکههای اجتماعی و از سویی دیگر ماهواره دو لبه یک قیچی تیز و برنده هستند که دشمنان اسلام و ایران برای تکه تکه کردن بنیان خانواده از آن استفاده کرده و به بهترین وجه آن را آزمودهاند.
این مطلب بدین معنا نیست که استفاده مفیدی از اینترنت و ماهواره نمیشود کرد و باید به طور کلی آن را تخطئه نمود اما گاهی مضرات و مفاسد یک وسیله چه بسا از منافع آن بیشتر باشد.
این مقایسه در قرآن کریم هم وجود دارد. به طور مثال در آیه ۲۱۹ سوره مبارکه بقره میخوانیم : از تو درباره شراب و قمار میپرسند. بگو در آنها گناهی بزرگ و سودهایی برای مردم است ولی زیان (گناه) آنها از سودشان بیشتر است.
در اینجا تمرکز بر این است که قیچی ماهواره و اینترنت چگونه به جان بنیان خانواده میافتد؟ و چرا مفاسد و مضراتش بیش از منافعش است؟
خانوادهای که ماهواره به خانه خود میآورد با دست خود درهای تهاجم فرهنگی را باز نموده است. کودک و نوجوان این خانواده در ساعات متمادی از کمخطرترین تا پرخطرترین تصاویر ضدفرهنگی و ضدشرعی را میبینند و در ذهن آنها تصاویری از بیحجابی، بیحیایی، خیانت، مفاسد اخلاقی، اعمال و رفتارهای غیراسلامی و غیرشرعی نهادینه میشود و خدا میداند که وقتی شیطان ذهن و انگیزه این کودک و نوجوان را با این تصاویر تسخیر نمود چه رفتاری از وی سرمیزند؟ این نوجوان اهل نماز و روزه و واجبات دین خواهد بود یا به عادیسازی روابط بین نامحرم و دلبستگی به موسیقی حرام و روابط فاسد رو خواهد آورد؟
زن و مرد به جای آنکه وقت خود را با یکدیگر بگذرانند به شبکههای فاسد ماهواره روی میآورند و فیلم و تصاویری میبینند که کمترین خطر آن عادی سازی روابط و اختلاط زن و مرد نامحرم است. امری که حتی زن و مرد غیرمسلمان هم در قالب خانواده مایل نیستند به دام آن بیفتند. مردی که اسیر شبکه های ماهوارهای یا ارتباط غیرشرعی با نامحرم در قالب شبکههای اجتماعی و اینترنت میشود چگونه میتواند وفاداری به همسر و بنیان خانواده را به نمایش بگذارد؟
گذشته از این وقتی مرد هر روز و شب در ماهواره و اینترنت و شبکههای اجتماعی تصاویری رنگارنگ از زنان بیحجاب که بیشتر به مدد آرایش و گریم، ظاهری دلربا برای مخاطب تدارک دیدهاند میبیند، آنگاه تمایل مییابد که همه آن تنوع را در همسر خود بیابد و چون این اتفاق رخ نمیدهد دلزده میشود. اینجاست که حتی طلاق رایج و در غیراینصورت طلاق عاطفی و نارضایتی عاطفی بین همسران شایع میشود. امری که امروزه کم با آن مواجه نیستیم.
حالا راه چاره چیست؟
عامل بیماری را باید تا جایی که میشود از خود دور کرد. استفاده از ماهواره وقتی ضرورت ندارد یا شبکههای اجتماعی اگر لازم نیست چرا باید به عادت روزمره ما تبدیل شود؟
نگاه هم باید کنترل شود که تیرهای مسموم شیطان چشم را هدف میگیرند. مگر نه اینکه از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله منقول است : نگاه کردن (به نامحرم) تیری از تیرهای زهرآلود ابلیس است. (میزان الحکمه، ج ۱۲، ص ۲۴۲)
این طور هم نیست که تصور شود پاداشی در پس این مراقبه و کنترل نهفته نیست. به این دو حدیث شریف و نورانی از میزان الحکمه، ج ۱۲، ص ۲۴۲ توجه نمایید :
۱ - از پیامبر اکرم صلی الله علیه نقل شده که فرمود : هیچ مرد مسلمانی نیست که نگاهش به زنی (نامحرم) بیفتد و چشم خود را پایین بیندازد مگر اینکه خدای سبحان به او توفیق عبادتی میدهد که شیرینی آن را در دل خویش بیابد (احساس کند).
۲ - از امام صادق علیه السلام نقل شده که فرمود : هر که نگاهش به زنی (نامحرم) بیفتد و چشم خود را به طرف آسمان کند یا آن را بر هم نهد (از این نگاه حرام منصرف شود)، هنوز چشم برهم نزده خداوند متعال از حورالعین به ازدواج او درمیآورد. (ذخیره قیامت و بهشت او میگرداند)
در پایان ضمن تبریک میلاد صدیقه طاهره سلام الله علیها، باید با خود اندیشیدهاید که آیا همزیستی کنار ماهواره و عادت به شبکههای اجتماعی و اینترنت (مقصود غرق در نگاه حرام شدن و اختلاط و عادی سازی روابط زن و مرد نامحرم با یکدیگر است) با سبک زندگی فاطمی همخوانی دارد؟
اینکه در روایات از قول پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله آمده هر کس با زنی نامحرم شوخی کند به ازای هر کلمهای که در دنیا به آن زن گفته هزار سال (در آتش) نگه داشته میشود (میزانالحکمه، ج ۱۲، ص ۴۲۵) یا حتی از حضرت عیسی علیه السلام نقل شده که فرمود : اگر میتوانید نه تنها به نامحرم بلکه به لباس زن نامحرم هم نگاه نکنید (میزان الحکمه، ج ۵، ص ۴۵) و یا از زهرای اطهر سلام الله علیها نقل شده که فرمود : برای زن هیچ چیز بهتر از این نیست که نه مردی را ببیند و نه او مردی را ببیند (مستدرک الوسائل، ج۱۴، ص ۱۸۳) با فرهنگ زندگی در کنار ماهواره و عادت به استفاده از شبکههای اجتماعی و اینترنت در حالی که اختلاط زن و مرد نامحرم در آن موج بزند هماهنگ است؟