کدخبر: ٤۱۳۱۰
۱۳ تیر ۱۳۹٤ ساعت ۱۱:۱۸
چاپ

چگونه روزه از حرام‌خواری جلو‌گیری می‌کند؟

چگونه روزه از حرام‌خواری جلو‌گیری می‌کند؟

بیرجندرسا-استاد حوزه و دانشگاه گفت: روزه‌داری که می‌خواهد روزه خود را باز کند نه‌تنها نسبت به مال حرام بلکه حتی نسبت به مال شبهه دار نیز خود‌داری می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، حجت‌الاسلام مرتضی‌ ادیب‌یزدی، استاد حوزه و دانشگاه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص نقش روزه در مبارزه با حرام‌خواری اظهار داشت: روزه یک عبارت جامع است به طوریکه تمام زوایای وجود انسان از‌جمله قلب، زبان، گوش، چشم، نقش و روح را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: یکی از‌مواردی که در اثر روزه‌داری تحت تعلیم قرار‌ می‌گیرد، شکم و مسئله خوردن و آشامیدن است به‌طوریکه طبق دستور خداوند از آغاز تا پایان روز از خوردن و آشامیدن خودداری کند.

این خطیب و کارشناس مذهبی تأکید کرد: انسانی که بخاطر روزه بودن ساعت‌ها شکم خود را از خوردن و آشامیدن باز می‌دارد، مسلماً وقتی اجازه خوردن پیدا می‌کند خود‌به‌خود درباره آنچه می‌‌خواهد بخورد و حلال و حرام بودنش دقت می‌کند.

وی ادامه داد: روزه‌داری که می‌خواهد روزه خود را باز کند نه‌تنها نسبت به مال حرام بلکه حتی نسبت به مال شبهه‌دار نیز خود‌داری می‌کند.

حجت‌الاسلام ادیب‌یزدی در پایان خاطر‌نشان کرد: اگر انسان یک‌ماه حرام‌خواری نکند، این مسئله در تربیت و طهارت نفس او در راستای پرهیز دائمی از حرام‌خواری مؤثر خواهد بود.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.