کدخبر: ٤۱۳۲۸
۱۳ تیر ۱۳۹٤ ساعت ۱۳:٤۰
چاپ

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی:

روستائیان خراسان جنوبی تسهیلات اقتصاد مقاومتی دریافت می‌کنند

روستائیان خراسان جنوبی تسهیلات اقتصاد مقاومتی دریافت می‌کنند

بیرجندرسا-رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی احیای اقتصاد روستایی را از عرصه‌های مهم تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: روستائیان در گذشته حداقل وابستگی‌ها به زندگی مدرن را داشتند اما با افزایش مهاجرت‌ به شهرها، نظام اقتصاد روستایی دچار تحول شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از تسنیم، محمد زهرایی اظهار داشت: با پایان یافتن جنگ و عدم پیروزی استکبار در زمینه‌های نظامی، تهاجمات به عرصه‌های دیگر کشیده شد و یکی از این عرصه‌ها که به ویژه در سال‌های اخیر با تهاجمات گسترده همراه بوده است، عرصه اقتصادی است.

وی افزود: بنابراین خود انقلاب اسلامی مکلف به نوآوری و نظریه پردازی و الگوسازی در عرصه‌های جدید اقتصادی است پس هر کشوری که علم استکبارستیزی را بپراکند، نیازمند چنین الگوهایی است که یکی از این مفاهیم اقتصاد مقاومتی است.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی بیان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب اقتصاد مقاومتی یعنی آن اقتصادی که در شرایط فشار، در شرایط تحریم، در شرایط دشمنی‌ها و خصومت‌های شدید می‌تواند تعیین کننده رشد و شکوفایی کشورمان باشد.

زهرایی اظهار داشت: در این برهه زمانی بسیج وظیفه بزرگی را بر عهده دارد که همان کمک به انجام اقتصاد مقاومتی است که مردمی کردن اقتصاد، استفاده از کالاهای داخلی و اصلاح الگوی مصرف از مهمترین مواردی است که باید برای توسعه و اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی مد نظر قرار داده شود.

وی در خصوص تداوم و تعالی در این نوع اقتصاد گفت: باید هرچه بیشتر به سمت محدودکردن استفاده از منابع نفتی و رهایی از اتکای اقتصاد کشور به این منابع حرکت کرد و توجه داشت که اقتصاد مقاومتی در شرایطی معنا پیدا می‌کند که جنگی وجود داشته باشد و در برابر جنگ اقتصادی و همچنین جنگ نرم دشمن است که اقتصاد مقاومتی معنا دارد.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی افزود: به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی باید توانمندسازی آحاد مردم در دستور کار قرار گیرد تا زمینه برای حضور موثر همه افراد در فعالیت‌های مولد اقتصادی فراهم شود تا با محوریت نظم‌های جمعی میان فعالیت‌ها، آرمان‌های مردم سازی اقتصادی محقق شده و سطح پایداری و مقاومت اقتصادی در برابر تحریم‌ها و فشارها ارتقاء یابد.

زهرایی بیان کرد: احیای اقتصاد روستایی از عرصه‌های مهم تحقق اقتصاد مقاومتی است چرا که روستائیان در گذشته حداقل وابستگی‌ها به زندگی مدرن را داشتند، اما با تغییر الگوی زندگی روستایی و تاسی از زندگی شهری و افزایش مهاجرت‌ها به شهرها، نظام اقتصاد روستایی دچار تحولات زیادی شد.

وی اظهار داشت: از راه‌های حمایت از اقتصاد روستایی پرداخت تسهیلات خرد به روستاییان است که این تسهیلات به صورت کمک اشتغال بوده و روستائیان می‌توانند در کنار فعالیت‌های کشاورزی و دامپروری خود، یک کارگاه اقتصاد مقاومتی را نیز تاسیس کنند که در این صورت با ایجاد اشتغال پایدار  با درآمد بالا ماندگاری روستائیان در منطقه تضمین شده و حتی موجب مهاجرت معکوس به روستا نیز خواهد شد.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.