بیرجندرسا-مسئول نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی گفت: گردشگری سومین صنعت بزرگ دنیا محسوب میشود که برای خراسان جنوبی نیز فرصتی است تا با ایجاد نگرش مثبت مدیران استانی در حوزه گردشگری بتوانیم این صنعت را در استان توسعه دهیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، غلامحسین ابراهیمی صبح امروز در دیدار با اصحاب رسانه با بیان اهداف نمایندگی وزارت خارجه دراستان گفت: کارکرد نمایندگی وزارت خارجه در سه مقوله اقتصادی، فرهنگی و گردشگری است که از ابتدای سال جاری نیز بحث کنسولگری نمایندگی فعال شده است.
وی در خصوص اقدامات انجام شده برای جذب سرمایه گذار خارجی در استان خاطر نشان کرد: ما در سال گذشته با حضور در نشست سمینار فرصتهای اقتصادی در هتل بزرگ فردوس تهران و همین طور با برگزاری نمایشگاه توانمندیهای اقتصادی و فرهنگی استان خراسان جنوبی در حاشیه این سمینار که با هدف معرفی جاذبه ها و فرصت های سرمایه گذاری بود باعث استقبال سفرای خارجی و نمایندگان سفارتخانه ها برای سفر به خراسان جنوبی شد.
مسئول نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی بابیان اینکه معرفی خراسان جنوبی به مدیران کشوری گفت:ما با برگزاری نشست اقتصادی به همراه استاندار در تهران که این نشست مخصوص خراسان جنوبی بود و تا کنون هیچ استانی در کشور چنین نشستی را برگزار نکرده بود که بعد از برگزاری این نشست سایر استان ها نیز خواستار برگزاری چنین نشستی را بودند.
ابراهیمی افزود : در سفر رییس جمهور افغانستان به تهران که با رایزنیهای قبلی با سفیر افغانستان والی فراه نیز برای مذکره با همتای خراسان جنوبی حضور داشت.
وی با اشاره به نتایج این دیدار نیز گفت: یکی از نتایج این دیدار بازگشایی کامل مرز یزدان بود.
مسئول نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی گفت: از ابتدای فعالیت نمایندگی ما در استان 2500 نامه و مکاتبه ثبت شده با ارگانهای و سازمانهای داخل و خارج استان داشتهایم که کار در استان در حوزه اقتصادی خارجی، سرمایهگذاری و فرهنگ و همین طور جذب گردشگری زیاد است.
وی ادامه داد: در طول فعالیت نمایندگی وزارت خارجه 50 مکاتبه از استاندار با سفرای خارجی تنظیم کردیم که با هدف معرفی ظرفیتهای استان بوده با اکثر وزارتخانههایی که هدف استان خراسان جنوبی بوده است ، انجام شد.
ابراهیمی ادامه داد: در طول سفرهای سرکنسول افغانستان، کاردار چک و سفیر افریقای جنوبی مطالبی مطرح شدکه دستگاه های مربوطه از جمله جهاد کشاورزی ،دامپزشکی و صنعت و معدن در حال تهیه و تنظیم طرحهای مشترک و هدفمند هستند.
مسئول نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی افزود: تا به حال از سوی دفتر اتاق بازرگانی با بخشهای خصوصی و برخی کشور ها از جمله با کشورهای عرب خلیج فارس ، کشورهای اروپایی به ویژه ایالتی در روسیه تعاملاتی انجام شده است و زمینه همکاری دو جانبه اعلام شده است.
وی از فعالیت کنسولگری در استان خبر داد و افزود: در راستای فعالیتهای این نمایندگی فعالیت کنسولگری نیز در استان از ابتدای سال جاری شروع شده است.
وی ادامه داد: این نمایندگی در طول آغاز فعالیت کنسوالگری خود توانسته با تاییدیه اسناد دانشجویی و تجاری و همین طور آزادی چندی از زندانی های استان در خارج از کشور فعالیت کند که ادامه این فعالیت ها در استان نیاز به جذب نیروی بیشتر خواهد داشت.
مسئول نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی گردشگری را سومین صنعت دنیا قلمداد کرد و گفت: گردشگری سومین صنعت بزرگ دنیا محسوب میشود که برای خراسان جنوبی نیز فرصتی است تا با ایجاد نگرش مثبت مدیران استانی در حوزه گردشگری بتوانیم این صنعت را در استان توسعه دهیم.
وی با با بیان اینکه نخستین سفر تور گردانان کشور لیتوانی به خراسان جنوبی در اردیبهشت ماه انجام شد، خاطر نشان کرد: مقرر شده است که سالی دو مرتبه تور گردشگران از کشور لیتوانی به خراسان جنوبی سفر کنند و همین طور حضور تورگردانان خارجی را در فصل برداشت زعفران داریم تا بدین وسیله ظرفیت های استان را به شناخت مردم برسانیم.
ابراهیمی ادامه داد: گردشگری صنعت عادلانهای است که بسیاری از افراد میتوانند از این صنعت منفعت برده و توزیع عادلانه درآمد بین اقشار جامعه صورت گیرد.
وی از ساخت مستند عربی در خصوص جاذبه های گردشگری استان خبر داد و افزود: در حوزه رسانهای نیز برای معرفی خراسان جنوبی به همکاریهایی با شبکه العالم انجام شده است که تا پایان سال یک مستند عربی در خصوص استان خواهیم داشت که با PREES TV نیز این همکاریهایی انجام خواهد شدو همین طور در روزنامههای مختلف به زبانهای گوناگون به ظرفیت های این استان پرداخته شده است.
مسئول نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی از دعوت از خبرنگاران ملی در حوزه گردشگری خبر داد و گفت : ما با دعوت از این خبرنگاران به معرفی جاذبه های گردشگری ،اقتصادی و صنعتی استان می پردازیم.
ابراهیمی از برگزاری اولین نشست نخبگان خراسان جنوبی درکه خارج از کشور زندگی می کنند خبر داد و گفت: 800 نخبه خراسان جنوبی در خارج از کشور زندگی میکنند که برای حضور در نشست نخبگان استان در دی ماه دعوت به عمل آمده است.
مسئول نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی ادامه داد: ما زا بین این نخبگان افرادی را که در حوزه سرمایهگذاری، علمی و تکنولوژی فعالیت داشته و در ارائه فکرهای بدیع که منجر به تولید و سرمایهگذاری در استان شود را برای همکاری دعوت می کنیم.
وی از برگزاری کمیسیون مشترک ایران و افغاتستان در مرداد ماه خبر داد و گفت: خراسان جنوبی در این کمیسیون در تهران حضور خواهد داشت تا اهداف و منابع استان را معرفی و مشکلات این استان با افغانستان را پیگیری کند.
ابراهیمی افزود: در مرداد ماه سفر معاون والی فراه به بیرجند همراه با هیئت اقتصادی را داریم تا بتوانیم با هماهنگی اولیه صورت گرفته به رفع مشکلات و ایجاد زمینههای همکاری بیشتر بین دو کشور ایران و افغانستان شویم.
مسئول نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی با اشاره به هماهنگی های صورت گرفته بین سفیر ایران در کابل خاطر نشان کرد: ما می خواهیم با دعوت از سفیر ایران در کابل ،جایگاه استان در بازار افغانستان را توسعه دهیم.
وی همچنین از سفر سخنگوی وزارت خارجه در مردادماه به استان خبرداد و گفت: این سفر با هدف آشنایی با استان و معرفی ظرفیتهای استان از طریق سخنگوی وزارت خارجه باشیم.