کدخبر: ٤۱۹٦٤
۱۳ مرداد ۱۳۹٤ ساعت ۱٤:۰۳
چاپ

آنچه در نخستین «90» لیگ پانزدهم گذشت +عکس

آنچه در نخستین «90» لیگ پانزدهم گذشت +عکس

بیرجندرسا-استارت برنامه 90 در آغاز لیگ پانزدهم فوتبال ایران باردیگر زده شد و عادل فردوسی‌پور مجری این برنامه اتفاقات فوتبالی هفته اول لیگ برتر و فصل نقل و انتقالات را زیر ذره‌بین قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از مشرق، نخستین برنامه نود در لیگ پانزدهم از ساعت 22:38 دوشنبه شب از شبکه سوم سیما روی آنتن رفت.

سوال نظرسنجی این برنامه به انتخاب برترین تیم در فصل نقل و انتقالات اختصاص داشت و مخاطبان برنامه 6 گزینه ( استقلال، پرسپولیس، تراکتورسازی، ذوب آهن، سپاهان و نفت) را پیش‌رو داشتند.
 

آنچه در نخستین «90» لیگ پانزدهم گذشت +عکس

در ابتدای برنامه اشاره ای کوتاه به تغییرات کادر فنی در تیم های لیگ برتری شد.
 

هر آنچه در نخستین برنامه نود لیگ پانزدهم چه گذشت + گزارش تصویری


در ادامه به آنالیز تیم‌های لیگ برتر در فصل نقل و انتقالات پرداخته شد و گزارشی در این باره پخش شد.
 

آنچه در نخستین «90» لیگ پانزدهم گذشت +عکس

گزارشی مفصل از عملکرد بازیکنان خارجی و خرید های خارجی تیم های لیگ برتری و پیشینه هر یک از این بازیکنان ارائه شد.

خریدهای بازیکنان خارجی توسط تیم‌های پرسپولیس، استقلال و تراکتورسازی مورد ارزیابی قرار گرفت و بازی‌های این بازیکنان به تصویر کشیده شد تا مشخص شود در این فصل تیم‌های لیگ برتری بازیکنان باکیفیت‌تری را نسبت به سال‌های گذشته در اختیار گرفته‌اند.

20 دقیقه پس از آغاز برنامه اولین بار آمار شرکت کنندگان در نظرسنجی پخش شد:
 

آنچه در نخستین «90» لیگ پانزدهم گذشت +عکس

گزارش تقویم نود پخش شد، قهرمانی استقلال در آسیا در سال 1370، اولین سالگرد وفات حسین معدنی سرمربی فقید تیم ملی والیبال، بازی جذاب ایران برابر کره جنوبی در جام ملت های آسیا سال 83 ، دیدار پرسپولیس و الهلال عربستان در 11 مرداد سال 70 و گل زیبای مرتضی کرمانی مقدم به الهلالی ها که بهانه ای شد تا گفتگویی کوتاه از وی در این برنامه پخش شود، کرمانی مقدم در این گفتگو از خاطرات خود در این دیدار سخن گفت، داربی مرداد 74 که با برتری آبی پوشان همراه بود، از اتفاقات این هفته فوتبال بودند.
 

آنچه در نخستین «90» لیگ پانزدهم گذشت +عکس

هر آنچه در نخستین برنامه نود لیگ پانزدهم چه گذشت + گزارش تصویری


گزارش نود درجه با ادبیات طنز گونه خود به اتفاقات هفته اخیر فوتبال ایران پرداخته بود. در یکی از بخش های این گزارش به شکسته شدن رکورد سوتی در ثانیه توسط محسن بنگر اشاره شده بود. همچنین فردوسی پور مجری برنامه در صحبت‌هایی به دکل‌های به سرقت رفته هم اشاره‌ای داشت.

پس از گزارش نود درجه پرداختن به دیدارهای هفته نخست لیگ پانزدهم آغاز شد.

نخستین دیدار، بازی بین سپاهان - استقلال خوزستان به همراه صحبت های مربیان و بازیکنان دو تیم بود.

سپس دیدار تیم های ملوان - ذوب آهن پخش شد که طی آهن مربیان و بازیکنان دو تیم به صحبت پرداختند.

عادل فردوسی پور در ادامه درخصوص تاخیر در بازگشت کارلوس کی روش به ایران گفت: مسئولان تیم ملی تاکید کرده اند از اول قرار بود کی روش به خاطر درگذشت همسر اولش با تاخیر و بعد از اجلاس مالزی دوم شهریور وارد ایران شود و الان هم اتفاقی غیر از این نیفتاده. به نظر می رسه که مرخصی زیادی به کی روش داده اند و این که او وضعیت لیگ را در آغاز  آن دنبال نمی کند می تواند ضربه زننده باشد.

گزارشی کامل از دیدار تیم های سیاه جامگان - استقلال به همراه حواشی و همچنین صحبت های بازیکنان، مربیان و هوادارن دو تیم پخش شد، دیداری که بین پیرترین و جوان ترین مربیان لیگ پانزدهم انجام شده بود.
از حواشی جالب این دیدار رفتار فروزان و رحمتی بود که طی آن فروزان حاضر نشد با سید مهدی رحمتی دست دهد و حتی از بردن نام وی نیز دریغ می کرد.

گزارش از نود تا نود پخش شد که به اتفاقات هفته اخبر لیگ برتر و فوتبال ایران و جهان اشاره کرده بود. از جمله اتفاقات این هفته افتتاح مدرسه خیریه فوتبال به همت محمد مایلی کهن بود.

گزارشی از دیدار تیم های فولاد خوزستان - راه آهن به همراه صحبت های مربیان و بازیکنان دو تیم پس از بازی پخش شد.

آنالیزی از دیدار تیم های سیاه جامگان و استقلال پخش شد که طی آن نقاط ضعف و قوت دو تیم مورد بررسی قرار گرفته بود.

دست ندادن محسن فروزان به مهدی رحمتی، عملکرد درخشان آرش برهانی که روی هر دو گل آبی‌پوشان پایتخت نقش داست و شکست غلامرضا عنایتی مقابل استقلال برای پنجمین سال متوالی هم از نکاتی بود که به آن اشاره شد.

آنچه در نخستین «90» لیگ پانزدهم گذشت +عکس

مسعود مرادی کارشناس داوری این هفته بود که در ابتدای حضورش قرعه کشی برنامه با کمک وی صورت گرفت.

وی گفت به دلیل اینکه خسته شده و به خاطر اختلاف های کمیته داوران و دپارتمان داوری از سمت خود کنار رفته است.

گزارشی مفصل از دیدار تیم های پرسپولیس - پدیده به همراه حواشی این دیدار و صحبت های مربیان، بازیکنان و هواداران دو تیم پخش شد.

داوری دیدار های سیاه جامگان - استقلال و پرسپولیس - پدیده توسط مسعود مرادی مورد بررسی قرار گرفت.

مرادی در مورد چینش داوران گفت: آقای عنایت تجربه خوبی در چینش داوران دارد و به وی اعتقاد دارم.

علیرضا جهانبخش که با قراردادی 5 ساله به تیم آلکمار هلند پیوسته است، طی ارتباط زنده تصویری از کشور هلند میهمان برنامه نود بود و در خصوص حضورش در این تیم اظهار داشت: بازی در این تیم را خیلی دوست دارم و پیش از این پیشنهادهای وسوسه کننده ای داشتم و خوشحالم که به این تیم رسیدم. در این تیم در پست بال راست حضور خواهم یافت.
 

جهانبخش از هلند به برنامه نود آمد + گزارش تصویری


وی در مورد مصدومیتش از ناحیه پا گفت: مصدومیتم جدی نیست و از مردم کشورم می خواهم برای موفقیتم در این مقطع دعا کنند.

گزارشی از مراسم ترین های لیگ چهاردهم پخش شد و ترین های هر بخش مورد بررسی قرار گرفتند.
در این گزارش ادینهو را شایسته تر از طارمی بهترین مهاجم لیگ چهاردهم می دانست.

همچنین حدادی فر و ابراهیمی را برای کسب جایزه بهترین هافبک شایسته تر از آندرانیک تیموریان دانست.

در مورد بهترین مربی نیز برنامه نود منصوریان را بهترین گزینه می دانست در حالیکه این جایزه به حسین فرکی رسید.

صادقی نیز به عنوان برترین بازیکن اخلاق معرفی شده بود، این در حالیست که این بازیکن جزو خشن ترین بازیکنان لیگ بود، این نظریه برنامه نود برای بازیکن اخلاق بود.

در این گزارش انتخاب برترین های هر بخش مورد بررسی قرار داده شد و برای هرکدام مشکلاتی عنوان شد که البته دور از منطق هم نبود.
 

مهدی تاج رئیس سازمان لیگ روی خط تلفنی برنامه 90 آمد و درباره انتخابات عجیب سازمان لیگ صحبت‌هایی را مطرح کرد.

وی گفت: من صحبت‌های شما را قبول دارم، ما هیئت ژوری تشکیل ندادیم ، از  نظرات کارشناسان، کاپیتان های تیم های ملی،اصحاب رسانه، مربیان و پیشکسوتان برای 16 آیتم از برترین های لیگ نظر خواستیم و ما فقط رای های آنها را جمع کردیم و اعلام کردیم ، من بیشتر به دنبال گرفتن پخش زنده از صدا و سیما بودم.

تاج در ادامه درباره اینکه چرا رای‌هایی که افراد داده‌ بودند، رسانه‌ای نشد، گفت که انتخاب بازیکنان برتر درهمی نبوده است و دلیل اینکه آرا اعلام نشده است این بود که در فرم‌ها نوشته شده بود که رای‌های این افراد محفوظ خواهد بود و ما در این‌باره اشتباه کرده بودیم.

وی در انتهای صحبت‌های خود عنوان کرد که طرح 9 نفره شدن نیمکت ذخیره‌ها به هیئت رئیسه ارائه شده است و در صورتی که تصویب شود ابلاغ خواهد شد.

مسعود مرادی از تاج در خصوص پرداخت حقوق داوران سئوال کرد و تاج در پاسخ اظهار داشت: کمیته داوران باید کاملا مستقل باشد و من نیز بر این باور هستم. اختلافی داشتیم که روز گذشته حل شد و به زودی پول داوران پرداخت خواهد شد.

تاج در مورد پیشنهاد جلالی مبنی بر حضور 9 بازیکن روی نیمکت ذخیره گفت: این گفته فقط در حد پیشنهاد است و هنوز تصویب نشده است.

گزارشی از دیدار تیم های نفت تهران - تراکتورسازی، صبای قم - استقلال تهران و سایپا البرز - گسترش فولاد به همراه صحبت های بازیکنان و مربیان تیم ها پخش شد.

داوری دیدارهای تراکتورسازی - نفت تهران، سپاهان - استقلال خوزستان توسط کارشناس برنامه مورد بررسی قرار گرفت.

گزارشی تحت عنوان ترین های هفته ارائه شد که طی آن برترین های هر دیدار معرفی شده بودند.

گزارشی مفصل از پرونده تیم های پیکان و راه آهن و تخلفات مربوط به حضور موتومبا در لیگ برتر و سقوط پیکان به لیگ یک ارائه شد که این قضیه را مورد بررسی قرار داده بود.

محمود شیعی مدیرعامل باشگاه پیکان تهران روی خط تلفنی برنامه آمد و اظهار داشت: مدارک موتومبا در کمیته انضباطی و کمیته استیناف تقلبی بوده است، از طرفی کسرایی مسئول امور بین الملل سازمان لیگ فوتبال نماینده باشگاه راه آهن نیز بوده است و وی مسئول صدور ITC کارت موتومبا بوده است.

محمد رضا کسرایی مسئول امور بین الملل سازمان فوتبال روی خط تلفنی برنامه آمد و اظهار داشت: من نماینده باشگاه راه آهن نبودم و هر باشگاه نماینده ای برای گرفتن ITC بازیکنان دارد و اسامی آنها مشخص است و اینکه من مصر بر صدور کارت موتومبا بوده صحت نداشته و من موظفم برای گرفتن کارت ITC  به سایر باشگاه ها کمک کنم و کاری خلاف قانون نکردم.

وی همچنین گفت: ما در مورد تایید ITC بازیکنان خارجی وظیفه ای ندارم و کشوری که بازیکن را معرفی می کند در این خصوص مسئول است.

وی در خصوص اعلام کردن بازیکن آزاد گفت: من در جایگاهی نیستم که بازیکن را آزاد اعلام کنم و در بحث خلعتبری نیز دخالتی نداشتم.

شیعی اظهار داشت: صالحی مدیرعامل باشگاه راه آهن نیز اظهار داشت کسرایی نماینده باشگاه راه آهن است.

علیرضا رحیمی مدیرعامل باشگاه راه آهن روی خط تلفنی برنامه آمد و در مورد قضیه راه آهن و پیکان اظهار داشت: هیچگاه رأی قطعی کمیته انضباطی نباید به کمیته استیناف برود و افرادی که مسبب رفتن این رای به کمیته استیناف شدند موجب فساد شده اند. وقتی ITC  برای بازیکنی صادر می شود دیگر فقط فیفا می تواند درباره آن نظر دهد و نه شخص دیگری.

عباس موسوی معاون کمیته استیناف روی خط تلفنی برنامه آمد و در مورد این مسئله اظهار داشت: ما یک بسته انضباطی داریم که مصوب فیفا و سازمانلیگ است. یک باشگاه حرفه ای برای جذب یک بازیکن خارجی باید اطلاعاتی را از بازیکن داشته باشد و ITC اطلاعاتی را از بازیکن در بر دارد و تخلف اصلی را باشگاه راه آهن کرده است که اطلاعات درست بازیکن خارجی را ارائه نداده است.

علیرضا رحیمی در پاسخ به صحبت های موسوی اظهار داشت: متاسفانه آقایان از قوانین بین المللی اطلاع ندارند و موسوی نیز در این باره گفت: آقای رحیمی اطعات عمومی لازم را ندارد و بدون اطلاعات نظر می دهد و این مسئله مشکل بوجود می آورد.

علیرضا رحیمی اظهار داشت: من جواب سئوال خود را نگرفته ام و خداحافظی نمی کنم!، ما نمی خواهیم نماینده ای داشته باشیم!

موسوی اظهار داشت: قانون می گوید فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ هیچ وظیفه ای در قبال اطلاعات بازیکنان خارجی ندارند و باشگاه ها موظفند اطلاعات لازم را در این خصوص بدهند.

احمد رضا براتی کارشناس حقوقی فوتبال در 2 دقیقه فرصت باقیمانده برنامه روی خط تلفنی برنامه آمد و در مورد مسئله موتومبا و تخلفات صورت گرفته از سوی باشگاه راه آهن و رای کمیته انضباطی و همچنین تجدید نظرخواهی ویژه کمیته استیناف مسائلی را عنوان کرد.

این رای قطعی نبوده و قابل تجدید نظر است و ورود کمیته استیناف قانونی بوده و رای اول این کمیته را قبول دارم.

با توجه به کمبود وقت، پرونده تیم های پیکان و راه آهن و تخلفات صورت گرفته در خصوص موتومبا نیمه تمام ماند و قرار شد در برنامه دیگری به آن پرداخته شود.

طبق نظر بینندگان برنامه نود تیم فوتبال استقلال بهترین عملکرد را در فصل نقل و انتقالات داشته است.

برنامه این هفته نود ساعت 1:48 بامداد سه شنبه به پایان رسید.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.