بیرجندرسا-همه آن چه گفته شد در کارنامه هنری درخشان هنرمند بیرجندی -علیرضا بهدانی- به چشم می خورد.
در حاشیه نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم خراسان جنوبی با خوشنویس مشهور، استاد علیرضا بهدانی هم صحبت شدیم
وی که 42 سال سن داشته و متولد بیرجند است؛ از 22 سالگی بطور جدی مشغول کار هنری بوده و در تمام این مدت 20 ساله هر شب از نیمه شب تا اذان صبح را به کتابت قرآن پرداخته است.
بهدانی تا کنون 47 قرآن را بطور کامل با خطوط مختلف اسلامی کتابت کرده و کتابت اولین قرآن شکسته و اولین قرآن معلای جهان اسلام را در کارنامه هنری خویش دارد.
وی می افزاید: افتخار کتابت بزرگترین قرآن طلای جهان طی دو سال گذشته و کوچکترین طلای قرآن جهان در سال گذشته را نیز دارم.
بهدانی با اشاره به محل نگهداری قرآن های کتابت شده اش می گوید: سه قرآن به مقام معظم رهبری، تعدادی دیگر به مسئولان و مقامات مختلف کشوری و باقیمانده قرآن ها نیز به موزه های مختلف ایران و جهان اسلام هم چون موزه آستان قدس رضوی، موزه حرم امام حسین(ع)، موزه قرآن مالزی و موزه هنرهای معاصر تهران اهدا شده است.
وی کتابت قرآن را آرزوی هر خوشنویسی می داند و می افزاید: انرژی زیادی دارم که تا قبل از 22 سالگی آن را صرف کتابت حدود 50 دیوان شعری کرده بودم که بعد از آن با مشورت اساتیدم این انرژی را صرف کتابت قرآن کردم.
این استاد خوشنویس ضمن اشاره به این موضوع که در کنار کتابت قرآن به سایر کارهای هنری نیز مبادرت دارد می گوید: حداقل 10 هزار تابلوی نقاشی رنگ روغن کشیده ام که شاید بی سابقه باشد.
وی همچنین از وجود حداقل 2 تا 3 هزار تابلوی مینیاتور و بزرگترین تابلوی نقاشیخط جهان در کارنامه هنری درخشانش خبر داد.
بهدانی هم اکنون نیز مشغول کتابت بزرگترین نهج البلاغه جهان است و ابراز امیدواری کرد: تا انتهای ماه مبارک رمضان این کار هنری نیز به پایان برسد.
این استاد برجسته خوشنویسی و نقاشی ایران با اشاره به اینکه در بیرجند متولد شده است، می گوید: خطاطی را کنار استاد نیک بین و استاد اسماعیلی در بیرجند آغاز کردم و سپس به کرج رفتم و از محضر استاد کابلی و استاد حیدری؛ هنر خطاطی ام را به درجه اعلاء رساندم.
وی می افزاید: در هنر مینیاتور نیز بزرگترین افتخارم این است که چند جلسه ای از محضر استاد فرشچیان بهره بردم و در نقاشی نیز شاگرد استاد کاووسیان و نریسی بوده ام.
[gallery columns="2" link="file" ids="4787,4788"]