کدخبر: ٦۹۰۲
۰۹ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۵٦
چاپ

رئیس آموزش و پرورش تهران اعلام کرد:

هزینه هر دانش آموز تهرانی 1.2 میلیون تومان/ درخواست شورا از آموزش و پرورش

هزینه هر دانش آموز تهرانی 1.2 میلیون تومان/ درخواست شورا از آموزش و پرورش

بیرجند رسا- رئیس آموزش و پرورش تهران اعلام کرد: هر دانش آموز تهرانی در مدارس دولتی سالانه یک میلیون و 200 هزار تومان برای آموزش و پرورش هزینه دارد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی بیرجند رسا به نقل از مهر، در نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران رئیس آموزش و پرورش تهران گزارش عملکرد خود را ارائه کرد.

وی گفت: یک میلیون و 80 هزار دانش آموز همراه با 32 هزار کلاس درس و 68 هزار کارمند در آموزش و پرورش تهران فعال هستند که از این تعداد 176 هزار دانش آموز در مدارس غیرانتفاعی تحصیل می کنند.

یزدی خواه با بیان اینکه میانگین تراکم هر کلاس در سطح کشور 23 نفر است، گفت: این تراکم در تهران بیشتر بوده و عدد 30 دانش آموز در هر کلاس را نشان می دهد.

رئیس آموزش و پرورش تهران در ادامه گزارش خود به شکننده بودن نیروهای انسانی اشاره کرد و گفت: 73 درصد از دبیران آموزش و پرورش تهران زن و 27 درصد مرد هستند در حالیکه تعداد دانش آموزان دختر و پسر نصف به نصف است.

سید علی یزدی خواه گفت: 17 هزار سرویس مدرسه (4150 تاکسی، 4350 ون و 8500 خودروی شخصی) دانش آموزان را جابه جا می کنند. همچنین در مقطع دوم ابتدایی آموزش ژیمناستیک و در مقطع سوم ابتدایی آموزش شنا داریم.

رئیس آموزش و پرورش تهران اعلام کرد که 95 مدارس در کنار آموزش های تحصیلی به صورت تخصصی ورزش هم آموزش می دهند.

وی حضور روحانی ثابت در مدارس را الزامی دانست و گفت: این در حالی است که هزینه این روحانیان را حوزه علمیه پرداخت می کند و هم اکنون 140 مدرسه روحانی دارد که وظیفه آنها پاسخگویی به مسائل شرعی است ولی بیشتر از این نیاز داریم و باید حوزه های علمیه در این مورد به ما کمک کنند.

رئیس آموزش و پرورش تهران با بیان اینکه 95 درصد اعتبارات آموزش و پرورش دستمزد و هزینه است، گفت: ما از کسری بودجه به شدت رنج می بریم.

وی همچنین در مورد استفاده از مدارس در انتخابات هم گفت: کل صندوق های رای در استان تهران 3381 صندوق بوده که 1631 صندوق آن در مدارس بوده است، همچنین 2800 نیروی فرهنگی و 22 هزار نفر عوامل اجرایی در انتخابات کمک کرده اند.

یزدی خواه خطاب به شورای شهر گفت: پایان اختلافات قدیمی با شهرداری تهران بر سر عوارض و نوسازی مدارس، شاداب سازی مدارس و نصب ست های ورزشی در مدارس ابتدایی دخترانه، کمک برای هوشمندسازی مدارس، ایجاد نمازخانه های جدید، تامین استخرهای سرپوشیده و حمایت از تغییر کاربری ها از خواسته های آموزش و پرورش از شهرداری تهران است.

در ادامه جلسه، شیبانی اخلاق اسلامی را لازمه کار معلمان و آموزش در کلاس ها مطرح کرد و معصومه آباد هم خطاب به رئیس آموزش و پرورش تهران، گفت: شهرداری سال گذشته 18 میلیارد تومان به آموزش و پرورش کمک کرد ولی شما تنها گزارش اول مهر را می دهید در حالیکه گزارش رفتارهای پرخطر در مدارس و آسیب های اجتماعی مهمتر است.

فاطمه دانشور هم در صحن علنی عنوان کرد: آموزش و پرورش بزرگترین بازیگر در کاهش کودک آزاری می تواند باشد و ورود مددکار اجتماعی به مدارس بسیار لازم است.

رحمت الله حافظی عضو دیگر شورای شهر هم پیشنهاد داد که اسکلت عضلانی دانش آموزان به ویژه دخترها ضعیف بوده و در آینده برای زایمان و شیردهی به مشکل می خورند لذا لازم است در این مورد هم شورای شهر و شهرداری یک پایشی را انجام دهد.

علیرضا دبیر موضوع کمک به مدارس و تغییر کاربری ها را عنوان کرد تا شهرداری از این طریق بیشتر به شورای شهر کمک کند. همچنین اعلام کرد معاونت اجتماعی شهرداری تهران با آموزش و پرورش تفاهم نامه ای دارد تا این کمک ها هدفمند شود.

اسماعیل دوستی پیشنهاد داد همان طور که هر استان دارای شورای آموزش و پرورش است، هر منطقه از تهران هم دارای شورا باشد و از یزدی خواه خواست تا مشکل مدرسه مطهری در خیابان فلسطین که هر ساله با مالک مشکل دارند، برطرف شود. مسجد جامعی هم خواست تا ساختمان دارالفنون به موزه آموزش و پرورش تبدیل شود. و در آخر ابوالفضل قناعتی از یزدی خواه در مورد مکانیزیم مدارس غیرانتفاعی برای دریافت شهریه ها سئوال کرد.

در ادامه جلسه شورا رئیس آموزش و پرورش تهران دوباره در جایگاه قرار گرفت و گفت: تعرفه مدارس غیرانتفاعی ثابت است که حدود 2 میلیون و 800 هزار تومان است حالا اگر این شهریه چند برابر گرفته می شود دلیلش برگزاری کلاس های فوق برنامه، اردوها و برنامه های تفریحی است که توسط مدرسه غیرانتفاعی برگزار می شود و می توان این گونه گفت که هزینه دانش آموز در مدرسه غیرانتفاعی دو برابر دولتی است، زیرا یک دانش آموز تهرانی در مدرسه دولتی سالانه یک میلیون و 200 هزار تومان هزینه دارد. در مورد مدرسه دارالفنون هم باید بگویم که در حال بهسازی است.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.