بیرجندرسا-جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران از افزایش مرزهای زمینی برای سفر زائران اربعین به عتبات خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از مشرق،سعید اوحدی دستیار ویژه رئیس جمعیت هلالاحمر، در دومین جلسه شورای سیاستگذاری اربعین حسینی، با تاکید بر تفاوت اربعین امسال با سالهای دیگر، گفت: در سال گذشته، ۲۲ میلیون نفر در مراسم پیادهروی اربعین شرکت کردند و امسال حتماً به تعداد زائران اضافه میشود؛ با توجه به فرمایش سیدالشهدا (ع) که میفرماید، خداوند کارهای خیر را در بهترین شکل و اوج خود میخواهد، ما هم باید به بهترین شکل ممکن از زائرین سیدالشهدا (ع) میزبانی کنیم.
وی ادامه داد: در این راستا، لازم است که کمیتههای شورای سیاستگذاری مانند، کمیتههای اطلاع رسانی، هماهنگی و پشتیبانی، امداد و نجات، سلامت و … تشکیل شود و شرح وظایف آنها نیز برای پیشبرد بهتر کارها مشخص شود.
اوحدی افزود: برای برگزاری بهتر و باشکوهتر مراسم امسال، باید از تجربیات سالهای گذشته، استفاده کنیم و در صدد رفع مشکلات اقدام کنیم.
این مقام مسؤول با اشاره به ظرفیتهای داوطلبان جمعیت هلالاحمر، گفت: مراسم پیادهروی برای همه است و باید همه هم در آن شرکت کنند، استفاده از ظرفیتهای مردمی و داوطلبانه در اربعین ۱۴۰۳ میتواند به برگزاری هر چه بهتر این آئین کمک کند.
افزایش مرزهای اربعین
سردار فضلی، جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران نیز گفت: خدمت در اربعین توفیقی است که به جمعیت هلالاحمر داده شده تا به بهترین بندگان خدا، یعنی زائرین اربعین خدمت کنند.
وی ادامه داد: طبیعی است که از تجربیات گذشته استفاده کنیم و به آسیبشناسی آنچه که در سال گذشته انجام دادیم، بپردازیم. از اتفاقات مهم در سال گذشته، افزایش مرزهای کشور است که در سال گذشته ۶ مرز و امسال به ۷ مرز رسید و لازم است که با استفاده از ظرفیتهای استانها، تشویق زائران به استفاده از مرزهایی که کمتر استفاده میشوند، بپردازیم.
فضلی افزود: حسن دیگر امسال این است که جلسات سیاستگذاری زودتر برگزار شد و برای آمادگی بهتر جمعیت هلالاحمر بهتر است که رزمایش خدمت در مراسم اربعین برگزار شود.
اهمیت استفاده از تجربیات سالهای قبل
یعقوب سلیمانی، دبیرکل جمعیت هلالاحمر با اشاره به اهمیت حضور آحاد مردمی در مراسم پیادهروی اربعین گفت: در این مراسم، همه خارج از گرایشها، نگاهها و تفکرات متفاوت شرکت میکنند، اتفاقی که در دفاع مقدس هم افتاد؛ بحث اربعین، بحث دلی است.
وی ادامه داد: برای برگزاری بهتر مراسم، باید به آسیبشناسی مشکلات سال گذشته بپردازیم. بهتر این است که از همین حالا، لیست داروها را تهیه کرده و بدانیم که کدام دارو بسته به نیاز شرایط و جغرافیا لازم به ارسال به عراق است و در این خصوص استانداردهای لازم را تعریف کنیم.
گفتنی است، لیست داروها و تجهیزات مورد نیاز در اربعین، تهیه لیست آمبولانسها و خودروها، گرفتن گواهینامه بینالمللی و تعیین شرح وظایف کمیتههای شورای سیاستگذاری اربعین در هلالاحمر در این جلسه، مورد بررسی قرار گرفت.