بیرجندرسا-جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به این مهم که مشکلات با روند عادی امور حل نمیشود بلکه باید با کار جهادی و مستمر موضوعات و مشکلات را حل کرد،گفت: طولانی شدن روند حل مشکلات شیرینی آن را از بین میبرد و از این جهت باید با زمان بندی مشخص کارها را به پیش ببریم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی"بیرجندرسا"،سردار علی فدویجانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز در اجلاسیه شهدای جهاد و خدمت در فردوس، اظهار کرد: بر کسی پوشیده نیست که علیرغم گذشت بیش از ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی در طول این مدت تواناییهای ملت ایران در بخشهای مختلف بروز و ظهور یافت.
وی تصریح کرد: حرکتهای جهادی در روندی است که باید در آن به اوج برسیم تا همگان اذعان به اوج گرفتن ایران در این بخش داشته باشند.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمت و کار جهادی در بخشهایی که مردم بهره میبرند را یک نیاز دانست و افزود: به واسطه خباثتهای دشمن ما از همان ماههای ابتدایی پیروزی انقلاب در جنگ بودیم و دشمن تصور میکرد میتواند انقلاب را نابود کند.
فدوی ادامه داد: اما هر چه خباثتهای دشمن ادامه یافت از طرف دیگر تواناییهای ملت ایران نیز بیشتر شد و تا به امروز نیز دشمنی معاندان ادامه دارد.
وی همچنین ضمن اشاره به حوزه اقتصاد و مسائل اساسی مردم خاطرنشان کرد: دشمنی معاندان ادامه دارد و بنابراین نمیتوان گفت بگذاریم دشمنیها تمام شود و بعد برای اقتصاد مردم کاری انجام دهیم بلکه باید در این بخش نیز توجه ویژهای داشته باشیم.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه وقتی کار برای رضای خدا باشد شکل جهاد به خود میگیرد،اظهار کرد: جلوهای از کار جهادی برای رضای خداوند همین حرکت گروههای جهادی است که افراد به عنوان یک شغل و دریافت مزایا آن را انجام نمیدهند.
فدوی یادآور شد: اگر در سال ۴۷ رهبر معظم انقلاب اسلامی و تعداد دیگری از طلاب در قالب یک کار جهادی در منطقه زلزله زده فردوس حضور پیدا کردند بی شک انگیزهای جز رضای خداوند و کاهش مصائب زلزله زدگان نداشتند.
وی اضافه کرد: اگر امروزه نیز سیل و زلزله و حادثه دیگری رخ میدهد در همان لحظات اول حادثه بسیجیان جهادگر برای کاهش آسیبها قدم بر میدارند که یک نکته بسیار مهم و اساسی است.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اهمیت موضوع اقتصاد و معیشت مردم نیز ابراز کرد: ما اگر در روند کاهش مشکلات مردم استوار پیش برویم خداوند نیز به کار ما برکت داده و گرهها نیز زودتر از زمان تصور ما حل میشود.
فدوی تبیین کرد: وقتی پدر و مادری جلوی انسان را گرفته و میگوید که چندین دهه منتظر هستیم که این جاده خاکی مورد نیاز ما آسفالت شود برای ما یک تلنگر است چرا که بسیاری از مردم حتی از قبل از پیروزی انقلاب منتظر بهبود وضعیت جاده هستند.
وی متذکر شد:نباید فراموش کنیم که بر اساس روایات اگر عبادت ۱۰ بخش باشد، ۹ بخش آن خدمت به مردم است.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به بزرگی جغرافیای بسیاری از استانهای کشور،بیان کرد: وسعت بسیاری از استانهای ایران چون خراسان جنوبی اندازه چند کشور اروپایی است که این موضوع باعث افزایش نیازها است که باید برای حل آن قدمهای اساسی برداریم.
فدوی به راه اندازی قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) نیز اشارهای داشت و گفت: در دوران شهید رئیسی که به حق از شهدای خدمت است روند بسیار بی نظیری از همکاری بسیج و سپاه با دولت برای محرومیت زدایی را شاهد بودیم که یک مورد آن درباره آبرسانی به روستاها بود.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم این همکاریها در دولت چهاردهم، دولت جناب آقای پزشکیان برای حل مشکلات مردم ادامه داشته باشد،تبیین کرد: ما هر موفقیتی را که به دست بیاوریم در واقع توانمندیهای خود را بروز و ظهور دادهایم.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مطرح کرد: امروز دشمن معاند بر روی یمن بمب میاندازد ولی نتوانسته توان نظامی انصارالله یمن را کاهش دهد.
فدوی اذعان داشت: ما در دفاع مقدس که پای جان در میان بود به موفقیت رسیدیم پس میتوانیم با تلاش و مواظبت در حوزه اقتصاد و فرهنگ و سایر حوزهها نیز به پیروزی برسیم و تکالیف خود را در این بخش به درستی انجام دهیم.
وی با اشاره به این مهم که مشکلات با روند عادی امور حل نمیشود بلکه باید با کار جهادی و مستمر موضوعات و مشکلات را حل کرد،گفت: طولانی شدن روند حل مشکلات شیرینی آن را از بین میبرد و از این جهت باید با زمان بندی مشخص کارها را به پیش ببریم.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اقتصاد و معیشت را در اولویت مطالبات مردم دانست و مطرح کرد:بقیه موضوعات، موضوعات ۲۴ ساعته مردم نیست.
فدوی با اشاره به اینکه احیای قنوات یکی از مصوبات در قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) است،اظهار داشت: نباید بگذاریم حتی یک قنات در کشور از بین برود بلکه با پشتوانه علمی و کار جهادی در راستای احیای قنوات قدم برداریم.
انتهای پیام/