کدخبر: ۸۷۳۵۷
۱۵ دی ۱٤۰۳ ساعت ۱۳:۱٤
چاپ

تشکیل ۱۷ هزار و ۶۱۱ پرونده مددجویی در مراکز نیکوکاری خراسان جنوبی

بیرجندرسا-مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی گفت: ۱۷ هزار و ۶۱۱ پرونده مددجویی و ۳۳ هزار و ۱۹۰ صندوق صدقات به مراکز نیکوکاری استان واگذار شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا،محمد عرب روز شنبه در بازدید از مراکز نیکوکاری استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۱۴۴ مرکز نیکوکاری با محوریت مساجد و با هدف شناسایی محرومان محله‌ها در استان فعال هستند که از این تعداد ۸۸ مرکز در شهر و ۵۶ مرکز در روستا فعالیت می کنند.

وی با اشاره به استقرار ۷۱ مرکز نیکوکاری در مساجد افزود: این مراکز برای ارائه خدمات به جامعه هدف در زمینه‌های مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی، بهداشت و درمان فعالیت می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی به وجود ۱۳ مرکز نیکوکاری تخصصی در استان اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۱۰ مرکز نیکوکاری در مراکز فرهنگی و سه مرکز نیکوکاری در مراکز دانشگاهی مستقر هستند.

وی یادآور شد: ۹۸۵ نفر عوامل اجرایی با مرکز نیکوکاری در استان تعامل و همکاری دارند که از این تعداد ۸۹۴ نفر اعضای هیئت عامل و ۹۱ نفر مددکار هستند.

عرب از مراکز نیکوکاری به عنوان مجموعه‌های محله‌محور مورد اعتماد مردم یاد کرد که کمک‌های مردمی را در سریع‌ترین زمان به دست نیازمندان می‌رسانند و افزود:مراکز نیکوکاری در سرفصل‌های اهدای جهیزیه، مسکن، بهداشت و درمان، فرهنگی، اشتغال و معیشت به مددجویان جامعه هدف ارائه خدمت می‌کنند.

وی با اشاره به ارائه ۱۲۲ هزار و ۴۵۶ خدمت با هزینه ۹۳۵ میلیارد ریال توسط مراکز نیکوکاری از ابتدای امسال تاکنون گفت: از این تعداد ۶۹ هزار و ۷۶۰ خدمت به مددجویان و ۵۲ هزار و ۶۹۶ خدمت به غیر مددجویان ارائه شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی بیان کرد: خدمات ارائه شده در این مدت توسط مراکز نیکوکاری ۲۷۱ مورد جهیزیه، ۲ هزار و ۳۵۹ مورد بهداشت و درمان، ۴۹۷ مسکن، ۳۴ اشتغال و خودکفایی، چهار هزار و ۸۵۹ مورد فرهنگی و ۱۱۴ هزار و ۴۳۷ مورد معیشت بوده است.

وی با اشاره اینکه توانمندی مددجویان با ایجاد اشتغال و تامین مسکن از اهداف مراکز نیکوکاری است یادآور شد: افزایش توازن اجتماعی و پیوند توانمندی‌های مردم با نیازمندی‌های محرومان، توسعه فرهنگ انفاق، احسان و نیکوکاری، شناسایی ظرفیت‌های محله‌ها، نیازمندان واقعی محله‌ها و خیران، ارتقای اعتماد نیکوکاران، پایداری مشارکت آنان و پیوند توانمندی‌های مردم با نیازهای محرومان از دیگر اهداف و کارکردهای مراکز نیکوکاری است.