کدخبر: ۸۷۷٦٤
۲٤ بهمن ۱٤۰۳ ساعت ۰۸:۰۲
چاپ

مدیر عامل معدن میناکان زری در جمع خبرنگاران:

بیش از ۹۵ درصد نیروهای کاری در معدن‌زری بومی هستند

مدیرعامل قلعه زری

بیرجندرسا- مدیر عامل شرکت میناکان (معدن مس قلعه‌‌زری) با بیان این‌که طی دو سال اخیر بیش از ۲۵۰ نفر کارگر با اولویت بومی در این معدن جذب شده‌اند،گفت:۹۵ درصد نیروهای این شرکت معدنی بومی منطقه هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، رحمان مظفری‌نژاد مدیرعامل شرکت میناکان (معدن مس قلعه‌زری) امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، اظهار کرد: شرکت میناکان دو سهام‌دار بزرگ شرکت ملی صنایع مس ایران و پارت گوال گیتی است.

وی نگاه سهامداران شرکت میناکان را توسعه و افزایش ارزش افزوده ماده معدنی دانست و تصریح کرد:بر کسی پوشیده نیست که اکتشاف سرلوحه توسعه در معادن است و حدود ۱۰ هزار متر حفاری در عمق ۳۰۰ متر انجام شد و از این اکتشاف راضی هستیم چون ذخایر جدیدی کشف شده است.

مدیرعامل شرکت میناکان (معدن مس قلعه‌زری) با بیان این‌که  ذخیره قطعی این معدن یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن است،خاطرنشان کرد: سالانه‌ ۱۵۰ هزار تن کانسنگ مس و  ۷ هزار تن محصول کنسانتره مس برداشت و به بازارهای داخلی و خارجی صادر می‌شود.

مظفری‌نژاد با اشاره به این‌که در مزایده‌های سازمان صمت شرکت و یه پهنه اکتشافی در چاهداشی، آب گرم و شورک را گرفتیم،افزود:انتظارمان آن است که بتوانیم به ذخایر خوبی در این پهنه‌های معدنی دست یابیم.

وی ضمن اشاره به وجود برخی مشکلات معدن،عنوان کرد:یکی از مهمترین مسائلی که باید به آن توجه شود آن است که انتقال آب پساب فاضلاب بیرجند به سمت منطقه معدن قلعه‌زری هدایت شود.
مدیرعامل شرکت میناکان (معدن مس قلعه‌زری) با تاکید بر این‌که در بحث تأمین آب معدن هم پیش‌بینی لازم صورت گرفته است،بیان کرد:  در بحث تامین برق هم علاوه بر فعال کردن ژنراتورها، توانسته‌ایم مجوز ۲ مگاوات پنل خورشیدی را بگیریم.

مظفری‌نژاد ادامه داد: در راستای توسعه معدن پیش‌بینی‌های لازم برای تأمین زیرساخت‌های آب، برق و گاز صورت گرفته است.

وی همچنین به خریداری و نوسازی ماشین‌آلات معدنی و لکوموتیوهای برقی شرکت معدنی میناکان هم اشاره‌ای داشت و یادآور شد: طرح مکانیزه برداشت سنگ را عوض کردیم و نیروهای متخصص توانستند اولین تونل مکانیزه استخراج و بهره‌برداری معدن قلعه‌زری راه‌اندازی کنند.

مدیرعامل شرکت میناکان (معدن مس
قلعه‌زری) اضافه کرد: در همین زمینه، برداشت سنگ معدن قلعه‌زری شهرستان خوسف در آینده چندبرابر خواهد شد و ایمنی معدن به مراتب افزایش می‌یابد.

مظفری‌نژاد در ادامه صحبت‌هایش ضمن اشاره به نیروی کار در معدن قلعه‌زری از اشتغال ۴۹۰ نیرو در این معدن خبر داد و گفت: در دوسال اخیر حدود ۲۵۰ نفر کارگر با اولویت بومی‌ها جذب شدند و اکنون ۹۵ درصد نیروهای این شرکت معدنی بومی منطقه هستند.

وی تاکید کرد: برای سال آینده هم حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ نیرو جدید برای شرکت معدنی میناکان جذب خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت میناکان (معدن مس قلعه‌زری) ضمن اشاره به آموزش‌های تخصصی به نیروها برای حفاری در معدن،متذکر شد:‌ همچنین نرم‌افزارهای جدید را برای شرکت خریداری و پس از آموزش در اختیار نیروها قرار دادیم.

مظفری‌نژاد  با بیان این‌که متاسفانه معادن این منطقه در آینده در تأمین نیرو با کمبود مواجه خواهند شد،اذعان داشت:یکی از اقدامات ما،تدوین سند جامع آموزش بوده است و دپارتمان آموزش‌ را در دو سال گذشته برای آموزش خانواده کارکنان و عموم مردم بومی همان منطقه راه‌اندازی شده است.

وی اظهار داشت: امسال تاکنون ۱۳ هزار نفر ساعت برای کارکنان و ۲۴ هزار و ۴۲۵ ساعت دوره آموزشی برای خانواده آنان برگزار شده است.

مدیرعامل شرکت میناکان (معدن مس قلعه‌زری) با اشاره به برقراری بیمه تکمیلی و همچنین بازنگری طرح طبقه‌بندی در راستای بازسازی حقوق کارگران،مطرح کرد: این شرکت هیچ معوق حقوق کارگری حتی در بحث اضافه‌کاری ندارد.

مظفری‌نژاد در پایان با اشاره به عملکرد مسئولیت اجتماعی شرکت معدنی میناکان در خراسان‌جنوبی،تاکید کرد: امسال حدود ۱۰ میلیارد تومان از محل مسئولیت‌های اجتماعی در این منطقه و برای آزادی زندانی، بسته معیشتی، کمک به اردوهای جهادی، بازسازی قنات، بازسازی جاده، کاشت درخت و ایجاد فضای سبز و ... هزینه شده است.

انتهای خبر/۱۴

پربیننده ترین ها