کدخبر: ۸۸۱۳٤
۲٤ اسفند ۱٤۰۳ ساعت ۱۵:۵۵
چاپ

خراسان جنوبی پیشتاز کشور در جذب اعتبارات قیر رایگان سال ۱۴۰۲

بیرجندرسا-مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی از صدرنشینی استان در جذب اعتبارات قیر رایگان سال ۱۴۰۲ در سطح کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما،تنها گفت: خراسان جنوبی موفق شده در کمترین زمان نسبت به سایر استان‌های کشور و با جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات قیر رایگان، رتبه نخست را در کشور به دست آورد.

وی افزود: در این رابطه، عملیات آسفالت در ۲۳۰ روستا به اجرا درآمده و مجموعاً ۲۶۲ پروژه در سطح استان عملیاتی شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گفت: مساحت معابر آسفالت شده در این پروژه‌ها به بیش از یک میلیون و ۱۱۰ هزار متر مربع می‌رسد و برای اجرای این طرح‌ها ۱۰۲ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

وی تأکید کرد: با تمام توان به توسعه و آبادانی روستا‌ها ادامه خواهیم داد و امیدواریم با تأمین اعتبارات بیشتر، خدمات‌رسانی گسترده‌تری را در سال آینده شاهد باشیم.

پربیننده ترین ها