کدخبر: ۸۸٤۰۱
۲۸ فروردین ۱٤۰٤ ساعت ۱٦:۲۹
چاپ

۵۳ میلیون متر مکعب سی‌ ان جی در خراسان جنوبی توزیع شد

بیرجندرسا-مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان جنوبی از توزیع بیش از ۵۳ میلیون متر مکعب سی ان جی در سال ۱۴۰۳ در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان جنوبی محمدرضا عابدانی روز پنجشنبه گفت: در بازه زمانی یاد شده بیش از ۵۳ میلیون متر مکعب سی ان جی در این منطقه مصرف شده که به همین میزان در مصرف بنزین نیز صرفه جویی شده است.

وی با اشاره به بازدیدهای دوره‌ای به عمل آمده توسط کارشناسان اعزامی به مجاری عرضه سوخت استان افزود: کارکنان این شرکت در تلاشند تا با بازدیدهای مستمر خدمات جایگاه‌های عرضه سوخت بدون وقفه و به صورت شبانه‌روزی به شهروندان و مسافران علی ابن موسی الرضا(ع)صورت گیرد.

۱۲۰ باب جایگاه عرضه فراورده‌های نفتی در خراسان جنوبی فعالیت می کنند که در ۲۵ باب از این جایگاه‌ها سی ان جی عرضه می‌شود.

پربیننده ترین ها