بیرجند رسا- موضع هاشمی رفسنجانی در خصوص رابطه با آمریکا که یازده سال پیش از این در « گفتگو با فصلنامه کتاب نقد. شماره 22. بهار 1381.صص 6 و 7 و 15 » منتشر شده است، آیا با امروز تفاوت می کند
در هفته های گذشته مباحث زیادی در رابطه با مذاکره با آمریکا و نگاه امام (ره) در خصوص با رابطه با آمریکا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی در محافل خبری مطرح شد و چند روزی البته به عنوان سوژه روز مورد نقد مخالفین و تمجید موافقین قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی بیرجند رسا به نقل از
بولتن نیوز، در اینجا اصلا قصد نداریم که به درست بودن و یا اشتباه بودن رابطه با آمریکا بپردازیم و آن را مورد نقد قرا دهیم. بلکه موضوع اساسی در این گزارش اشاره به سخنان هاشمی رفسنجانی در سالهای نه چندان دور و در یازده سال پیش از این است که انسان را به فکر وا می دارد.
آیا هاشمی به دلیل تغییر در رویدادهای زمانه گفتارهای ثبت شده در تاریخ را تغییر داده است و آیا امکان پاک کردن و ضبط مجدد تاریخ در عصر اطلاعات و دیجیتال وجود دارد، تاریخی که از هزاران سال پیش قابل تغییر نبوده و همواره افراد نتوانسته اند عاملی تاثیر گذار بر وقایع نگاری آن باشند و اگر هم سعی شده تا آن را واژگون جلوه دهند، این تدبیر! تنها توانسته به عنوان سرپوشی موقتی باشد برای واقعیتهایی که بر روی بدنه تاریخ و ذهن انسانها حک شده است. یا اینکه هاشمی در گذشته هم تفکراتش مانند امروز بوده و تاکید داشته که روزی فرا می رسد که باید با خود را با تفکرات ظهور نسل انقلاب همگام ساخته و در اندیشه های سابق خود بازنگری کنیم!.
در این رابطه بد نیست به موضوع نقل شده از هاشمی رفسنجانی در خصوص رابطه با آمریکا که یازده سال پیش از این در « گفتگو با فصلنامه کتاب نقد. شماره 22. بهار 1381.صص 6 و 7 و 15 » منتشر شده است اشاره کنیم که هنوز در تاریخ ثبت است:
«امروزه افرادی هستند که با نفی فرهنگ غرب مخالفت می کنند و یا سیاست خارجی ما را در روابط با دولت های استعماری و یا اشغالگر زیر سوال می برند، به هر حال با ظهور نسل دوم انقلاب این احتمال وجود دارد که اینها به نسل قدیمی انقلاب بگویند که این مواضع امروز ضرورتی ندارد، در واقع مسلمات اوان انقلاب بتدریج مورد سوال قرار بگیرند، حال اگر این عوامل و خواسته ها ضعیف بشوند ممکن است انقلاب دچار آسیب شود ... میخواهیم با امریکا و ... مبارزه کنیم، آنها هم ما را مزاحم خود می بینند، معلوم است که ما در این نزاع برنده نیستیم مگر آنکه خودمان را آماده کنیم و به این تحول فکری برسیم..»