بیرجندرسا-مسئول دفتر نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی گفت: در برآورد نخست برای دعوت از 60 نفر از تورگردانهای خارجی، راهنمایان تور و خبرنگاران گردشگری به استان نیاز به تامین 300 میلیون تومان اعتبار است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از فارس، غلامحسین ابراهیمی بعد از ظهر امروز در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی اظهار داشت: دعوت از تورگردانها، راهنمایان و خبرنگاران گردشگری از مواردی است که اگر بخواهیم در بازار گردشگری داخلی و بینالمللی گام برداریم، باید به آن توجه کنیم.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی در داخل کشور ناشناخته و در خارج از کشور ناشناختهتر است، تصریح کرد: اگر بخواهیم گردشگر به استان جذب کنیم، باید ابتدا از تورگردانها برای معرفی استان دعوت شود.
مسئول دفتر نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی افزود: همه دستگاهایی که به نوعی با بحث گردشگری مرتبط هستند، میتوانند در ورود گردشگر موثر باشند و صنعت گردشگری منبع خوبی برای نسل جوان و روستائیان است.
ابراهیمی به پروژههای دعوت از تورگردانها، راهنمایان و خبرنگاران گردشگری در استان اشاره کرد و افزود: برای نخستین پروژه در این راستا حداقل 60 نفر دعوت میشوند و باید اعتباری به این موضوع اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه با 50 سفارتخانه مکاتبه انجام شده و درخواست شده تا از هر کشور دو تورگردان، یک راهنمای تور و یک نفر وبلاگنویس برای دعوت به استان معرفی شود، گفت: همه سفارتخانهها به دنبال این بودند که منابع مالی این طرح به چه نحوی است.
مسئول دفتر نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی با بیان اینکه برای امر جذب گردشگر از طریق دعوت تورگردانها به استان 2 پروژه دعوت از تورگردانان خارجی و دعوت از تورگردانان داخلی تعریف شده است، اضافه کرد: برای اینکه بتوانیم در استان اهداف گردشگری را پیاده کنیم اجرای این پروژهها از اقدامات مهم است که برای اجرا همت جمعی تمام دستگاهها را میطلبد.
ابراهیمی با بیان اینکه باید سایتهای گردشگری استان چند زبانه و یا حداقل 2 زبانه باشند، یادآور شد: همچنین برای معرفی جاذبههای گردشگری هر شهر استان باید کتابچههایی که محتویات آن به دو زبان زنده دنیا باشد، منتشر شود.
وی با اشاره به امر آموزش راهنمایان تور در استان گفت: پیشنهاد میشود از هر شهر از طریق شهرداریها دو یا سه نفر که مسلط به یکی از زبانهای زنده دنیا هستند، معرفی تا در دوره آموزشی که برای راهنمایان تور برگزار میشود، شرکت و مجوز یا گواهینامه دریافت کنند.
مسئول دفتر نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی ادامه داد: در استان باید نگرش به گردشگری به یک نگرش اقتصادی تبدیل شود.
ابراهیمی با بیان اینکه تورگردانهای خارجی هدف ما مربوط به کشورهای چین، ژاپن، آلمان، دانمارک، اتریش، مجارستان، روسیه و سایر کشورهاست، یادآور شد: چون از این تورها به عنوان میهمان دعوت شده، باید تمام هزینههای آنها پرداخت شود.
وی ادامه داد: در برآورد نخست برای هر یک از این گردشگران، تورگردانها و خبرنگاران گردشگری اعتباری بالغ بر 5 میلیون تومان مورد نیاز است و در مجموع برای دعوت 60 تورگردان، راهنمای تور و خبرنگار گردشگری حدود 300 میلیون تومان اعتبار مورد نیاز است.