کدخبر: ۸٦۹۸٤
۱٤ آذر ۱٤۰۳ ساعت ۰۹:۵٤
چاپ

راه تشخیص پنیر سالم و باکیفیت

بیرجندرسا-سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی به ارائه نکاتی کلیدی برای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از تسنیم،حشمت‌اله رضوی موسوی با اشاره به اهمیت مصرف پنیر سالم در رژیم غذایی، معیارهای شناسایی یک پنیر باکیفیت را تشریح و اظهار کرد: مصرف‌کنندگان هنگام خرید پنیر باید به نکاتی چون نشان سیب سلامت و تاریخ انقضا توجه ویژه داشته باشند زیرا این اطلاعات، اطمینان می‌دهد که محصول تحت نظارت بهداشتی تولید شده است.

وی تاکید کرد: پنیر باکیفیت باید دارای بافت یکنواخت، رنگ طبیعی، و بوی مطبوع باشد و از مواد اولیه طبیعی تهیه شده باشد. همچنین، میزان چربی و نمک متعادل در پنیر از دیگر نشانه‌های کیفیت بالای این محصول است.

کارشناس سازمان غذا و دارو افزود: سازمان غذا و دارو برای حفظ سلامت عمومی، معیارهای سخت‌گیرانه‌ای برای محتوای میکروبی و فرآیند تولید پنیر دارد.

وی همچنین به اهمیت نظارت بر نوع پنیر و شرایط بسته‌بندی و نگهداری آن اشاره کرد و گفت: پنیر باید در بسته‌بندی‌های مناسب و به دور از رطوبت و نور مستقیم نگهداری شود.

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی در ادامه به نظارت‌های دوره‌ای و سرزده سازمان اشاره و بیان کرد: کارشناسان سازمان به صورت منظم از کارخانجات تولید پنیر بازدید و نمونه‌هایی از محصولات را برای آزمایش‌های کنترل کیفیت به آزمایشگاه‌های مجهز ارسال می‌کنند. همچنین، اطلاعات مربوط به تاریخ تولید، ترکیبات تغذیه‌ای، و میزان چربی و کالری به دقت بررسی می‌شود.

رضوی موسوی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو علاوه بر بازرسی‌های مستقیم، آموزش و آگاهی‌رسانی به مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان را نیز در دستور کار دارد تا با ارائه اطلاعات دقیق، مصرف‌کنندگان بتوانند محصولات سالم‌تری انتخاب کنند. اقدامات نظارتی سازمان و همکاری با دستگاه‌های دیگر، سبب شناسایی و توقیف محصولات غیرمجاز شده و به ارتقاء سلامت عمومی جامعه کمک می‌کند.

پربیننده ترین ها