انگار محل مسابقه است و همه شبکهها باهم تصمیم میگیرند که بیننده را پای تلویزیون نگه دارند تا اجازه ندهند به مسجد و حسینیه برود.
به گزارش بیرجندرسا، به نقل از ایسنا، مشرق در ادامه نوشت: از سال 72 تا امروز در شبهای ماه مبارک رمضان تعداد زیادی سریال تحت عنوان "کارهای مناسبتی" آن هم بهصورت فشرده و پیاپی از آنتن صدا وسیما هستیم. برخی معتقدند به علت اینکه پخش سریالها با ساعات عبادت شبانه و تلاوت قرآن و حضور مردم در مساجد تلاقی پیدا میکند باعث میشود مردم جذب سریال شوند. برخی هم بر این باورند که رسالت صدا و سیما و برخی مسایل اقتضا میکند تا این سریالها حتی در ماه مبارک رمضان پخش شود.
در این خصوص به سراغ فرجالله سلحشور، یکی از کارگردانان مطرح سینما و تلویزیون رفتیم تا نظر وی را در مورد این سریالها جویا شویم.
وی در این باره گفت: اگر درک درستی از ماه مبارک رمضان داشته باشیم و فیلمها را متناسب با این ماه بسازیم اشکال ندارد. اشکال کار آنجاست که فیلمسازان ما درک درستی از ماه رمضان ندارند و فیلمهایی که میسازند هیچ قرابتی با روزه و روزهداری ندارد. آنها چون شنیدهاند ماه مبارک رمضان ماه فرح روح است، این فرح روح را با مطربی و رقاصی مجلس عیاشی اشتباه گرفتهاند. از این رو کارهایشان همگی کمدی و مسخرهبازی است و لذا دقیقا نقطه مقابل اعتقادات ما نسبت به مقوله روزهداری است.
کارگردان یوسف پیامبر ادامه داد: اگر فیلمی بسازند که در شأن این ماه مبارک باشد و ترویج ارزشها و زیباییهای این ایام باشد، ما هم موافق هستیم و از خدا میخواهیم. اما اگر غیر از این بود نباید این آثار را ساخت.
بازیگر و کارگردان تئاتر ایوب پیامبر در مورد تعدد و تکثر سریالهای مناسبتی نیز اظهار داشت: معنی پافشاری و اصرار صدا و سیما را برای این که میخواهند پشت سر هم سریال پخش کنند نمیفهمم. انگار محل مسابقه است و همه شبکهها با هم تصمیم میگیرند که بیننده را پای تلویزیون نگه دارند تا اجازه ندهند به مسجد و حسینیه برود. آنقدر تلاش برای نگه داشتن مردم در خانه میشود که شک میکنیم شاید نقشهای دارند برای مسجد نرفتن مردم.
وی در پایان گفت: به نظر من یک یا دو شبکه باید فیلم پخش کنند که در این ایام مردم یا به رفت و آمدهای فامیلی و صله ارحام برسند یا به خطاهایی که در گذشته انجام دادند فکر کنند و در رفتارشان تجدید نظر کنند.