کدخبر: ۸۷۸۲۹
۳۰ بهمن ۱٤۰۳ ساعت ۱٦:٤٤
چاپ

کشف ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در نهبندان

بیرجندرسا-۲ هزار لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فراورده‌های نفتی در شهرستان نهبندان کشف شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی نهبندان گفت: ماموران انتظامی این شهرستان در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت، هنگام کنترل خودرو‌های عبوری در محور‌های فرعی به ۲ دستگاه سواری پژو ۴۰۵ مشکوک شدند و برای بررسی بیشتر آنها را متوقف کردند.

سرهنگ عرب افزود: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از خودروها، مقدار ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فراورد‌های نفتی کشف کردند.

وی گفت: مأموران در این خصوص ۲ دستگاه خودرو توقیف و ۲ نفر متهم دستگیر که به همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی نهبندان افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس و یا از طریق پیامک با سامانه ۱۱۰۵۶ موضوع را به پلیس اطلاع دهند.