بیرجندرسا-رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان قائنات از محکومیت بیش از چهار میلیارد ریالی به دلیل سوء استفاده از کارت سوخت خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، عباس خزائی گفت: پرونده فروش سه هزار و ۷۳۳ لیتر گازوئیل خارج از ضوابط تعیینی دولت به ارزش یک میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان قاینات رسیدگی شد.
وی افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۲ میلیارد و ۹۶۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش کالا محکوم کرد.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی قائنات گفت: شعبه همچنین متخلف را به پرداخت یک میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال معادل ارزش کالا و در مجموع به پرداخت چهار میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
خزائی افزود: کارشناسان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.