بیرجندرسا- رییس هیات پینگ پنگ خراسان جنوبی گفت: مدرسه تخصصی پینگ پنگ بیرجند، نخستین مرکز آموزش حرفه ای این رشته ورزشی در ایران می باشد، زیرا اسناد موجود در فدراسیون پینگ پنگ تاکنون گواهی چنین مدرسه ای را در کشور نمی دهد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از ایرنا, علیرضا حمیدی افزود: ایجاد این مدرسه یکی از اقدامات هیات پینگ پنگ استان و در راستای آموزش و تربیت قهرمانان و نیز توسعه و گسترش این رشته فرح و شاد بین آحاد جامعه می باشد.
وی بابیان اینکه مدرسه تخصصی پینگ پنگ بیرجند فعالیت رسمی خود را از فروردین پارسال و با حضور 12 ورزشکار و زیر نظر چهار مربی آغاز کرد، گفت: با توجه به اینکه قرار بود برنامه ریزی آموزشی آن برای نخستین بار صورت گیرد، لذا از خانم فریبا قوام زاده مدرس بین المللی پینگ پنگ کشور کمک گرفتیم و بر این اساس هر دوره آموزشی مدرسه دارای 12 ترم است.
حمیدی افزود: در حال حاضر 24 هنرجو توسط هشت نفر مربی مشغول آموزش هستند و البته چنانچه هنرجویی تقاضا کند برایش کلاس و مربی اختصاصی دایر خواهیم کرد که البته شهریه کلاس های انفرادی بیشتر خواهد بود.
وی اظهار داشت: هر ترم تحصیلی این مدرسه سه ماه به طول می انجامد و به ازای هر تعداد ورزشکار که به کلاس اضافه شود، مربی و امکانات هم افزایش خواهد یافت و حداکثر ظرفیت کلاس در هر ترم 25 نفر است.
به گفته حمیدی، علاوه بر ارایه تکنیک های مورد نظر در این کلاس ها، مسوول بهداشت و مربی بدنسازی نیز در سالن حضور دارند.
وی با بیان اینکه بیشتر هنرجویان مدرسه تخصصی را خردسالان و نونهالان تشکیل می دهند گفت: البته متقاضیان در هر سنی از پنج سال به بالا می توانند در این مدرسه ثبت نام کنند.
حمیدی در بخش دیگری اظهار کرد: هدف از راه اندازی مدرسه تخصصی در بیرجند تربیت افرادی است که بتوانند اعتبار ورزش حرفه ای استان در رشته پینگ پنگ را در داخل و خارج کشور حفظ کنند.
وی افزود: البته با وجودی هم اکنون قهرمانانی همچون علی رضا چمنی، پویا احراری، مهدی عشقی، امید هدایتی زاده، علیرضا تهوری، میلاد بهروزیان و امیرحسین عباسپور و مربیانی چون غلامرضا عشقی و حسین رفیعی در سطح کشور آبروی خراسان جنوبی را حفظ می کنند، اما از منظر ورزش حرفه ای و قهرمانی کافی نیست و معتقدیم این مدرسه باید مانند کارخانه ای به تولید ورزشکار حرفه ای بپردازد تا چراغ ورزش پینگ پنگ در استان خاموش نشود.
حمیدی در بخش دیگری به عملکرد هیات پینگ پنگ استان در سال 93 اشاره کرد و گفت: با وجود مشکلات و محدودیت های شدید مالی پارسال 20 نفر را به مسابقات کشوری اعزام کردیم و در رقابت های بین المللی دهه فجر نیز یک نماینده از استان حضور داشت.
وی افزود: اعزام چهار نماینده به اردوی تیم ملی، کسب دو مدال کشوری و نیز برپایی 200 مسابقه داخلی دیگر فعالیت های هیات در سال گذشته بود.
به گفته حمیدی، هم اکنون 650 نفر بیمه شده ورزشی، یک نفر مربی ملی، 13 نفر مربی درجه یک، 31 نفر مربی درجه دو، 250 نفر مربی درجه سه، سه نفر داور ملی، 15 نفر داور درجه یک، 39 نفر داور درجه دو و 370 نفر داور درجه در استان فعال می باشند.
وی در بخش دیگری به وضعیت مالی هیات اشاره کرد و گفت: از سال 87 فدراسیون کمک نقدی به هیات استان نداشته و در این مدت تنها از کمک های مالی اداره کل ورزش و جوانان استان و البته پرداخت بخش اعظمی از هزینه توسط خودم به عنوان اسپانسر بوده است که توانستیم چراغ هیات را روشن نگه داریم.